Палма зна :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali pazi, to za Aligrudica ne misli jedna osoba nego puno njih i stvarno je uzasno feminiziran. Super za njega ako nije ali ostavlja taj utisak ogromnoj vecini sto u politici bas nije dobro i pozeljno. Da sam na njegovom mestu razmislila bih o tome ...

Sreco moja sad si mi bas smesna i kao dete,a pretpostavljam i da imas svoj sopstveni mozak.Cemu onda pozivanje na svi misle?Pa duso da vidis gomilu budala da jedu ono s.to se ne jede,jos uvek mislim da ti ne bi.Stoga ako neko spusta svoju licnost na takvu razinu nistavnog i ,neodmerenog i z neke pakosti iskonstruisanih bljuvotina,pa ne moras i ti da im se pridruzis samo da bi stvorila ugodjaj ljudima bez imalo pre svega samo postovanja,a potom i postovanja ljudi oko sebe i ostalog okruzenja.
:)

Sreco moja sad si mi bas smesna i kao dete,a pretpostavljam i da imas svoj sopstveni mozak.Cemu onda pozivanje na svi misle?Pa duso da vidis gomilu budala da jedu ono s.to se ne jede,jos uvek mislim da ti ne bi.Stoga ako neko spusta svoju licnost na takvu razinu nistavnog i ,neodmerenog i z neke pakosti iskonstruisanih bljuvotina,pa ne moras i ti da im se pridruzis samo da bi stvorila ugodjaj ljudima bez imalo pre svega samo postovanja,a potom i postovanja ljudi oko sebe i ostalog okruzenja.
:)

Sreco moja, ne vidim da pricamo o bilo cemu ruznom, uvredljivom ili bilo kakvim bljuvotinama.

Sreco moja, ne vidim da pricamo o bilo cemu ruznom, uvredljivom ili bilo kakvim bljuvotinama.

PlavaPrinceza
Primećen član

PlavaPrinceza (avatar)

Učlanjen: 08.02.2009.
Pol: ženski
PlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnost

Podrazumevano Re: Палма зна :)
Normalno da je Aligrudic

Nemoj se povoditi za drugima-ovo je cisto tvoja etiketa koju si nalepila coveku bez razloga.Sta mislis da li bi to bilo lepo da tebi neko lepi raznorazne etikete.Izdigni se iz nad takvih nebuloza i ne proverenih iskaza.Kazem ti dobronamerno.Ipak si ti jedna dama-uz to jos i plava priceza.Pozdrav.

PlavaPrinceza
Primećen član

PlavaPrinceza (avatar)

Učlanjen: 08.02.2009.
Pol: ženski
PlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnostPlavaPrinceza ima svetlu budućnost

Podrazumevano Re: Палма зна :)
Normalno da je Aligrudic

Nemoj se povoditi za drugima-ovo je cisto tvoja etiketa koju si nalepila coveku bez razloga.Sta mislis da li bi to bilo lepo da tebi neko lepi raznorazne etikete.Izdigni se iz nad takvih nebuloza i ne proverenih iskaza.Kazem ti dobronamerno.Ipak si ti jedna dama-uz to jos i plava priceza.Pozdrav.

Dobro, evo Aligrudic nije ***** samo nemojte vise da se sekirate oko toga, nije vredno :D ;) :cvet: da su svi tako otrovni kao ja lepsi bi nam svet bio :lol:

Има ли Папикаријуса на овој теми?
АЛОО! ЗЕЛЕНООКИ!
Није ПАПИКАРИЈУС - него ПАПРИКАРИУС!
Или ти дрхти нејака ручица!?:mrgreen:
Шта си се бре испрепадао!?:hahaha::rotf::hahaha:
Па не може чика Паприкариус да излети из монитора!:dontunderstand:
Опусти се и уживај!:dontunderstand:
Даћу ти једну "ШАМПИТУ"!:hahaha::rotf::hahaha:

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=60798&sectionId=29

Прво је слушао Бетовена, па сада зна и ко су педери у скупштини :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ... али најбитније је да у Јагодини нико не врцка гузом :)

Смешан је као и Милан Тарот. :lol:

Сељаци као што је Палма у мом селу по правилу возе комбајне и тракторе, а не баве се политиком.:roll:

Palma je vec imao prilike da svoju pamet, znanje i kulturu pokaze kad je izjavio da mu Betoven (1770-1827) i Sopen(1810-1849) nisu pevali jer je bio mali, iako on zna sve narodnjake i zabavnjake.

Intervju:
Zašto ne smete da ga pogledate? Znate da stručnjaci kažu da su najglasniji protivnici homoseksualaca u stvari oni koji u sebi kriju homoseksualne porive, ali se toga plaše?

- E, svašta! Kako da ne skrenem pogled u stranu kad vidim tako nešto. I šta to pričate?! Bože me sačuvaj da ja u sebi imam nešto što ima veze s pederlukom! Samo, ne mogu da ih gledam
.

I meni je odvratno da gledam Palminu glavu kako izranja iz dzaka sala, njegov izgled sigurno nije nimalo prijatan za oko, pa eto ga da sa svih 200 kilograma trubi na svim televizijama svojom relevantnom kulturom i znanjem, i niko ga ne diskriminise, i oduzima mu prava zbog toga.

Iako je posebno ponosan na to sto je doveo neku zirafu u jagodinski zoo-vrt, mislim da bi daleko veca atrkacija bila da njega tu izloze kao bezrepog vola koji govori. Mislim da bi onda bio na pravom mestu i on, i ono sto prica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back