Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Najveceg zastitnika Izraela trenutno najvise zanimaju oni koji imaju naftu i ne budi siguran da zbog toga nece prodati sve i svakoga ko im pozicije kod tih drzava moze ugroziti
Ma ne. Poredim samo u smislu onoga sto je svima jasno, a sto niko ne zeli da saopsti ljudima.
Inace, Izrael je svojim ponasanjem i qrchenjem smorio cak i svog najveceg zastitnika i ne budi previse siguran da je moc te drzave jednaka onoj od pre dvadesetak godina, te da moze da radi nove sabre i shatile a da to ne proizvede neke posledice koje tada nije
U Palestini nisu u dobrim donsima ni Krscani sa Zidovima i oni su zauzeli Nazareth svijeti grad za Krscane to jest cijelu Galileju.U Palestini su muslimani i Krscani zajedno i oni se bore za neovisnu Palestinsku drzavu.
Nemoj ti meni srbinu da pricas kako si mi ti musliman prijatelj a jevrejin neprijatelj.Znam ja to bolje od tebe.Ili ti bolje znas od mene sta ja mislim i osecam?
Nemoj ti meni srbinu da pricas kako si mi ti musliman prijatelj a jevrejin neprijatelj.Znam ja to bolje od tebe.Ili ti bolje znas od mene sta ja mislim i osecam?
Kad bude Palestina neovisna drzava onda sigurno idem u Gazu da provedem ljeto na suncanoj plazi u Gaza City.To je moja vjera i ja sam isti kao Palestinac