Palata Pravde - Sprdnja

• Začetnik teme Začetnik teme Ganci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ganci

Aktivan član
Poruka
1.123
Ne znam da li ste bili skoro?.. ali.. ljudi.. oni su u totalnom haosu, evo i danas lazna dojava o bombi??? znachi 103658 put... raspadaju se od predmeta, enterijer iz ranih 50-tih, osoblje loshe, neverovatan broj napichkanih sekretarica i zapisnichara.. advokati otimaju pare.. sudije na bolovanju ali moze preko veze da se sve zavrshi..ma..katastrofa, dokle? shta se bre deshava sa ovom zemljom?

Sreća pa nisam bila nikada :D
Zato sam danas osmotrila vozni park u kralja Milana ispred skupštine. U čemu je fora da svi imaju crne audije? Ne kapiram kako neki intelektualno slabiji poslanici znaju koji je njihov auto (sigurno ne mogu da upamte registracije).

Ne znam da li ste bili skoro?.. ali.. ljudi.. oni su u totalnom haosu, evo i danas lazna dojava o bombi??? znachi 103658 put... raspadaju se od predmeta, enterijer iz ranih 50-tih, osoblje loshe, neverovatan broj napichkanih sekretarica i zapisnichara.. advokati otimaju pare.. sudije na bolovanju ali moze preko veze da se sve zavrshi..ma..katastrofa, dokle? shta se bre deshava sa ovom zemljom?

Bilo mi zakazano sudjenje za pola jedanaest. Dolazim, vidim guzvu za neverovati. Shta bi? Opet javili bombu zbog Ibarske. I tako, posle nekih sat vremena, portir pochne da pushta ljude unutra, ali jednog po jednog. Dolazim u sudnicu u jedan, a sudija me gleda zbunjeno: Pa, to ti je odlozeno u najavi chim su javili za bombu. Nisi ni morao da chekash dzabe. Novo rochishte zakazuje se za bla bla bla... To su strashne stvari rodjache.

Problem je u tome što još uvek ima nerešenih sporova, koji su stari po 10 - 15 godina i to je glavni problem kočenja rada palate pravde...

Haha, tesko zabu naterati u vodu. Kao, radili bi oni sve u sesn'es al' eto, ne moze se, pretnja po milioniti put, pa moraju da predju preko u bife na jedno tri sata.

Sve te sudije i ostali basibozuk jos iz vremena SFRJ treba najuriti jer su im rezultati katastrofalni.

Back