Palata nauke

1aaa.jpg

Nikad cuo , ne znam ni gde je, ni ko je miodrag kostic...nista ne znam, a iskreno Srbija i nauka to su malo nespojive stvari...trenutno..

Nije da nema poneki genijalac, ima, ali Srbija , drustvo , drzava i nauka, to nikako ne ide..
Nikako..

Ulaz 750 rsd
Planetarijum, ulaz 800 rsd
Zajedno popust , 1200 rsd

Utorak petak 10 -17

zabranjeno unošenje zvučnika, oružja, oštrih predmeta, zapaljivih materija i eksploziva, hemijskih i otrovnih supstanci, hrane i pića

Poslednja izmena:
Nikad cuo , ne znam ni gde je, ni ko je miodrag kostic...nista ne znam, a iskreno Srbija i nauka to su malo nespojive stvari...trenutno..

Nije da nema poneki genijalac, ima, ali Srbija , drustvo , drzava i nauka, to nikako ne ide..
Nikako..

Ulaz 750 rsd
Planetarijum, ulaz 800 rsd
Zajedno popust , 1200 rsd

Utorak petak 10 -17

zabranjeno unošenje zvučnika, oružja, oštrih predmeta, zapaljivih materija i eksploziva, hemijskih i otrovnih supstanci, hrane i pića
Jeste, bas ti verujem
:lol:

I ja sam u prvi mah bio ushićen kada je otvorena Palata nauke. Ali sam shvatio da je sve ipak samo komercijala. Nema tu ni želje ni volje za naukom, saznanjima, naučnim istraživanjima ... Jedino što rade je da se sa Ministarstvom za nauku međusobno nagrađuju i međusobno pišu hvalospeve jedni o drugima.

Nije ogorčenost, već istina. I tačno je što je napisao Umri muški. Srbija i stanovništvo u njoj je na nivou "hleba i igara" i što se tiče nauke ista je kao najgore afričke države. A mogli bi postati država nauke i tehnike, slično Japanu. A to će se desiti nikad, a možda ni tad.

Nije ogorčenost, već istina. I tačno je što je napisao Umri muški. Srbija i stanovništvo u njoj je na nivou "hleba i igara" i što se tiče nauke ista je kao najgore afričke države. A mogli bi postati država nauke i tehnike, slično Japanu. A to će se desiti nikad, a možda ni tad.
Ok. Bolje da nije ni tu?
Apsolutno nista?

Svaki korak napred je napredak , sto vise naucnog obrazovanja i ucenja ljudi da razmisljaju racionalno i kriticki je veliki korak napred.
Amerika se vodi kao neka napredna naucna zemlja a do pre 20tak godina su se borili da ubace kreacionizam u skole , mi bar nemamo to.

...čitam u odjelu Kultura / Naša arheologija na papiru i slici/
i ne razumijem kad se pise ovakav Tekst i jubilej pominje se Lepenski Vir
i sve oko toga a niti jedno Slovo o Dragoslavu Srejovicu...?
P.S.
...tekst potpisuje J.T.../ Danas - 13,avgust 2025.../

Back