Palanacki diskurs

Cesto sam se zezao bas na cicinim temama jer sam nekad i previse neozbiljan a i simpaticno mi je njeno pisanje i sva ta tematika oko veridbi,verenickih prstena,i svega toga.Sad kapiram da je devojka imala problema ovde.Kao i verovatno mnoge druge.
Kad primetite da cete sa nekim imati problema-zasto jednostavno ne prekinete svaki kontakt?
Sa druge strane,nije korektno samo muskarce napadati da su smaraci,ima svega.

:heart:
Imala sam veoma ozbiljan problem u RL. Ja NIKOG nisam cackala. NIKOG nisam muvala. Od pocetka sam samo iznosila SAMO MOJE probleme. NIKOGA nisam prvog kontaktirala za muvanje. Doticni gospodin iz RL zna kako se proveo pa je poceo da pise o meni da sam musko, a to se medju inferiornim mrvicama od ljudima lako primi: "Konacno, mozemo nekako da pljunemo na savrsenstvo!". Ja njih razumem. Tesko je biti mali u svetu porsecnih, a posebnio meriti se sa MNOM, koja sam za njih nedostizna u svakom pogledu.
Sto se tice napadanja muskaraca, ja sam isla u tom pravcu, jer sam JA dozivljavala i dozivljavam neprijatnosti, na koje niko ne reaguje, ali se zato moje teme zakljucavaju. Zene imaju suptilnije metode za ocrnjivanje, a muskarci su veoma agresivni.

Ma jok, Cica prica o momcima iz palanke:zcepanje:
Nju i njene diskurse niko ne razume.

Ovo je pogresna tema za reklamiranje prazne duhovitosti. Mozda ti takve stvari nisi dozvljavala, jer si, eto, nekako zadovoljna kolicinom necega (sta god to bilo ili da ti kazem eine Menge) sto si dobila i dalje ti nista ne treba, ali ovo moze da bude veoma neugodno iskustvo. Ovo drustvo je prilicno agresivno, a posebno prema meni neznoj pticici u jatu lesinara.:heart:

Ispade da je ona dobra sto nikome ne prilazi da se upozna nego samo tako ceka da joj svi pridju, i jos se ljuti ako joj pridje neko ko je dobar, ali eto nije mnogo zanimljiv, a oni svi losi sto joj prilaze da se upzonaju, nude prijateljstvo, i da svako laze da oce prijateljstvo nego bi odma seks cim je vidi, i da je neka steta za normalnog covjeka kada ga neko ogovara, kao da ce svi normalni da vjeruju glasovima, i da je gospodin los zato sto je pokusao (znaci, ne nasilno, nego "pokusao", ne "uradio na silu") nesto.

Ispade da je ona dobra sto nikome ne prilazi da se upozna nego samo tako ceka da joj svi pridju, i jos se ljuti ako joj pridje neko ko je dobar, ali eto nije mnogo zanimljiv, a oni svi losi sto joj prilaze da se upzonaju, nude prijateljstvo, i da svako laze da oce prijateljstvo nego bi odma seks cim je vidi, i da je neka steta za normalnog covjeka kada ga neko ogovara, kao da ce svi normalni da vjeruju glasovima, i da je gospodin los zato sto je pokusao (znaci, ne nasilno, nego "pokusao", ne "uradio na silu") nesto.

Ispade da cu ja morati da ti pojednostavim. POjavi se devojka. Lepo izgleda. Svi je salecu. Ona ne zeli ni sa kim da ima posla. POsle 6 meseci tog slatenja, kada niko nista nije uradio - sve najgore o njoj, da ne kazem k*u*r*v*a.:heart:

Pa dobro, sramota za njih, ali u tom slucaju ona nema nikakve lose posledice, jer zasto bi neko vjerovao meni ili tebi na rijec da je neko kupva? Pa time se samo dobija, jer te izbjegavaju onda zle osobe, manje mogu da ti glume da su dobri pa da se poslije uvjeris da nisu i da su ti torsili vrijeme, jer ti nece ni prilaziti (ti koji vjeruju u glasine, znaci losi ljudi). To je dobitak. Shvatas Cico?

Evo posto me nisi shvatila: tebi treba u zivotu, ako si normalna i dobra, samo to da se druzis sa ljudima koji nisu spremni da o tebi imaju predrasude, dakle koji nece povjerovati da je ono sto cuju tako. Ako te neko ogovara, prica da si kupva, da si ovakva, onakva, onda ti dobijas to da ti ljudi koji o nekome gaje predrasude na osnovu glasina ne prilaze, ne trose tvoje vrijeme da ti glume one koji nisu povrsni i koji zele da upoznaju tebe takvu kakva si, pa i ti manje trosis vremena, jer ne mogu da te navuku u mrezu komunikacije sa njima.

Pa dobro, sramota za njih, ali u tom slucaju ona nema nikakve lose posledice, jer zasto bi neko vjerovao meni ili tebi na rijec da je neko kupva? Pa time se samo dobija, jer te izbjegavaju onda zle osobe, manje mogu da ti glume da su dobri pa da se poslije uvjeris da nisu i da su ti torsili vrijeme, jer ti nece ni prilaziti (ti koji vjeruju u glasine, znaci losi ljudi). To je dobitak. Shvatas Cico?

Ja nemam takvih problema, posto me ne interesuje misljenje drugih ljudi. Posebno me ne interesuje ono, koje meni ne odgovara. To sto ti pricas je prazna prica. Ljudi, odn. zene itekako imaju porblema zbog takvih stvari. Taj neko koj je oznacen kao osoba lakog morala, moze prilicno da strada od mase tih koji ne misle ni sebi ni drugima. Mogu da ti navedem i sebe kao primer ovde na forumu. Da bi nekog bas potpuno ponizio onda mu zalepis neki perverznu etiketi, kao sto su meni da sam musko. Posebno u ovom drustvu gde su ljudi duboko nesigurni u svoju seksusalnost je veoma opasno. Zamisli, nikom nije palo na pamet da kaze, da je cuo za mene da se farbam u plavo, da stipam momke na ulici, da im dobacujem. Ipak, kada se kaze da je neko musko to se odmah prihvata. Kazu: "tvoj stil pisanja je muski". Pa, sta treba da budem glupa i nepismena i da zavijam neke glupse price da bi bio zenski. Pozalim se na problem u vezi "Ta Cica je neki muskarac." A, zamisli kako je tek ljudima, koji zive takav zivot u RL. Pusti ti te price pametniji popusta. Da pametniji p[opusta, budale bi vladale svetom.:heart:

ZAR TO STO TI NECE PRICI NEKO KO JE TOLIKO NIZAK DA CE POVJEROVATI DA SI MUSKO ZBOG NECIJE PRICE NIJE DOBITAK? TO STO TI NECE ODUZIMATI VRIJEME? ZAR TO NIJE DOBITAK? I za mene pricaju da sam mazohista zbog potpisa i nicka, a ipak nisam ni najmanje mazohista. I to je super sto mi nece prici da prica neka koja je takva da ce odma povrsno to pomisliti. Ne volim povrsne.

Poslednja izmena:
Ne shvatam sad, da li ona pravda Malenu koja se prostituisala, i to sa njemackim okupatorom, dok su italijanski partizani ginuli da pobijede domaci i strani fasizam. Kolko se sjecam ona se pri kraju filma pokajala sto se prostituisala, a ko se pokaje zasluzuje da mu bude oprosteno.

Vidis, castan covjek i castna zena su uvjek spremni na samoubitstvo u slucaju da je jedini drugi izbor grijeh u vidu cinjenja dobra zlima, sto je jednako lose kao cinjenje zla dobrima, a prostitucija je nesto jos gore: to je istovremeno cinjenje dobra zlima i zloga dobrima. To je duplo veci grijeh nego jedno od toga dvoje, ako je uopste ikad moguce izvesti samo jedno od toga dvoje. Ali zasto ti pricas sada o tome? Da li je tema to da li nekad moze biti opravdano baviti se prostitucijom, ili sta?

Poslednja izmena:

Back