U nasem drustvu, a i na forumu postoji jedna interesantna pojava. Pojavi se neka devojka, posebno, ako je lepa i zgodna, pri tom, nezavisna, fino vaspitana, vredna, ljubazna i potpuno pozitivna. Slicnost sa mnom je slucajna. Nastupajuci kao Pevacica, upoznala sam mnoge ljude. Neke zanimljive, neke zanimljive samo sebe, a neke nezanimljive, cak i sebi samima. Ipak, ono sto je bitno je da kada se pojavi jedna takva devojka, salete je svi moguci likovi. Od najzanimljivijih do najnezanimljivijih i svi bi da budu s njom. jeste, u prirodi muzjaka je da se tako kocopere oko devojaka. Ja to razumem, ali onda se desi da ta devojka, nije bas preterano promiskuitetna, i onda nastaje problem. Posle sest meseci muvanja, nastaje ceo zivot opanjkavanja, iako ona nikada nista nije imala ni sa kim od njih. Njena kazna je upravo to. Ona nije bila ni sa kim i zbog toga je prokazena.
Ja dozivljavam nesto slicno. Na zalost, nemam poruke s pocetka, koje su mi slali, mnogi, koji su zeleli da se dopisujemo, druzimo i sl. Gospodin, koji se video sa mnom i koji je pokusao to sto je pokusao, pa dobio to sto nije trazio ce se prepoznati.
Zasto se ljudi hrane takvim primitivizmom?