Palanacki diskurs

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
U nasem drustvu, a i na forumu postoji jedna interesantna pojava. Pojavi se neka devojka, posebno, ako je lepa i zgodna, pri tom, nezavisna, fino vaspitana, vredna, ljubazna i potpuno pozitivna. Slicnost sa mnom je slucajna. Nastupajuci kao Pevacica, upoznala sam mnoge ljude. Neke zanimljive, neke zanimljive samo sebe, a neke nezanimljive, cak i sebi samima. Ipak, ono sto je bitno je da kada se pojavi jedna takva devojka, salete je svi moguci likovi. Od najzanimljivijih do najnezanimljivijih i svi bi da budu s njom. jeste, u prirodi muzjaka je da se tako kocopere oko devojaka. Ja to razumem, ali onda se desi da ta devojka, nije bas preterano promiskuitetna, i onda nastaje problem. Posle sest meseci muvanja, nastaje ceo zivot opanjkavanja, iako ona nikada nista nije imala ni sa kim od njih. Njena kazna je upravo to. Ona nije bila ni sa kim i zbog toga je prokazena.
Ja dozivljavam nesto slicno. Na zalost, nemam poruke s pocetka, koje su mi slali, mnogi, koji su zeleli da se dopisujemo, druzimo i sl. Gospodin, koji se video sa mnom i koji je pokusao to sto je pokusao, pa dobio to sto nije trazio ce se prepoznati.
Zasto se ljudi hrane takvim primitivizmom?:heart:

Sta je tu cudno? Toga je uvek bilo...
"Savrsena" si dok smatra da postoji i najmanja sansa, bez obzira sto si se u startu ogradila. Kada shvati da nema nista od toga nalazi ti mane i neretko ih preuvelicava. Jednostavno ima ljudi koji moraju spustiti druge da bi podigli sebe. Tu i jeste razlika izmedju onih smrljavih, laskavih, ljigavih, neopravdano samouverenih,... i onih dostojanstvenih koji zasluzuju postovanje.

Poslednja izmena:
hajd da se ponavljam, cica ima normalnu temu :)

ovde je pogotovu to vise izrazeno anonimnost daje snagu.

a da ne ponovim Bogomoljka rekla sto i ja mislim samo se ne prepoznaju ljudi oma na pocetku jos manje njihove namere

ako izuzmeno iz priče sve ove vrlo pozitivne vrline dotične gospođice ostaje pitanje da li je svjesna( a mislim da je i da joj je to cilj)na koji način piše i kako se obraća muškarcima. ukratko čačkala si ( i čačkaš) mečku i dobiješ što si tražila.

Sta znaci cackala si mecku ?

Takvi muskarci misle samo i jedino na sex,
a resenje bi bilo da se i ne razgovara sa njima... da ne bi pomislili da im dajes nadu... samo zato sto se smeskas... i ljubazna si :lol:

a resenje bi bilo da se i ne razgovara sa njima... da ne bi pomislili da im dajes nadu... samo zato sto se smeskas... i ljubazna si :lol:

pa ima mnogo žena na forumu koje ne provociraju, ne pišu sugestivno i vjerujem da nemaju tih problema. sam način komunikacije donosi te neželjene( odnosno željene) posljedice. to znači čačkati mečku

cesto je zlatna ona, sta zracis to i privlacis
mada da se ogradim na vreme jer budala ima i previse pa moze da ti se nakaci neko i bez razloga

Cesto sam se zezao bas na cicinim temama jer sam nekad i previse neozbiljan a i simpaticno mi je njeno pisanje i sva ta tematika oko veridbi,verenickih prstena,i svega toga.Sad kapiram da je devojka imala problema ovde.Kao i verovatno mnoge druge.
Kad primetite da cete sa nekim imati problema-zasto jednostavno ne prekinete svaki kontakt?
Sa druge strane,nije korektno samo muskarce napadati da su smaraci,ima svega.

Back