- Poruka
- 42.852
Da li ste ih jeli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bomba su što po ukusu ali bogami i karolijamadaj recept.
Ipak dzem od kajsije pobedi sve kremove na kraju
Volim ih i sa dzemom od sipurka.Ipak dzem od kajsije pobedi sve kremove na kraju
Pogledajmo na trenutak na kakav se luksuz troše pare njemačkih poreznih obveznika.
E pa to je slično onome što sam stavljao na forumu, onaj Amer / Japanac, što kuha pred mačkama.Bomba su što po ukusu ali bogami i karolijama
Palačinke ispečeš po klasičnom receptu
Zatim u tiganju rastopiš puter pa dodaš šećera i nalijes sokom ceđenje naranđe i ceđenog limuna , kad smjesa prokuva dodaš palačinke da se “kupaju u toj smjesi”
Zatim ih izvadiš i filujes ih sa maskarpone sirom, lepo umotaš i staviš na tanjir, prelijes sa sirupom i sluzis uz kuglicu sladolot
Ukus je fenomenalan i vredi probati
Šlag možeš izostaviti ali dve tri liske friske mente , ne
Pogledajmo na trenutak na kakav se luksuz troše pare njemačkih poreznih obveznika.
Lokacija - tamo negdje na Maldivima, hotel s 8 1/2 zvijezdica, cijena palačinke - ne pitaj, srce će te strefiti.
Ova jedna palačinka i ono malo sladoleda sa strane skuplje od mog auta.
E pa to je slično onome što sam stavljao na forumu, onaj Amer / Japanac, što kuha pred mačkama.
Jel to o čemu pišeš zaprvo Crepe Suzette?
gde spomene persun
Ajde Jugoslave brate dragi idu u peršun![]()
a sta ce ti lovorov list na palacinci?
Хеј, а што му ниси рекла да је то ловор и да је веома укусан додатак у палачинкама.Menta
Izostavi ako nećeš
Мртва трка, шипурак или кајсија. Нама је недељни доручак, или прженице са павлаком.Volim ih i sa dzemom od sipurka.
Ne zna se sta je lepde.Ja bih preporucio,jednu ovu,jednu onu.I tako redom.Мртва трка, шипурак или кајсија. Нама је недељни доручак, или прженице са павлаком.
Najbolja dva doručka!Мртва трка, шипурак или кајсија. Нама је недељни доручак, или прженице са павлаком.