Пала Украјина!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skarfejs:
Tacno je da nije krivicno delo. To sto je covek rekao da dnevno provodi 22 sata u kolima , sedam dana u nedelji, je naravno, istina..................

Nije delo, ali je brooka, samo takva.......ali, sta seljak zna sta je bruka, pa taj krade komsiji jaja ispod kokoske, a nece od drzave pare................

Pa bolje da je ukrao sto miliona, lopov je i ovako i onako.............ali, za sto iliona treba i malo mozga, a za laganje putnim nalozima samo dzon na obraz,,,,,,,,,,,i glupost nevidjena

Јел' то о овом случају причаш?

Vučić je na jučerašnju sednicu Administrativnog odbora doneo izveštaj o ukupnim troškovima svih poslaničkih grupa za prva tri meseca ove godine. Između ostalog, naveo je da je poslanička grupa DS, koja od 5. oktobra prošle godine ne učestvuje u radu parlamenta, od tada sa skupštinske blagajne podigla 18 miliona dinara.

- U tom periodu poslanici DS su podigli 18 miliona dinara, a radili su svega dva sata. Administrativni odbor, ali i javnost treba da znaju da jedan sat zasedanja za nekoga košta devet miliona dinara - rekao je Vučić.

Zamenik predsednika Administrativnog odbora Petar Cvetković rekao je da će finansijski izveštaj biti na dnevnom redu prve naredne sednice tog radnog tela.

Predsednik poslaničke grupe G17 plus u Skupštini Srbije Miloljub Albijanić je ocenio da su poslanici DS „najplaćeniji poslanici u svetu po minutu nerada“.

Довољно је споменути шећеране за три евра и свакој је дискусији крај.

Ne, nije kraj..........to je uvek bio lepak za neznalice........sta sa seceranama za tri E???
Objasni mi, gde je tu kradja????

Ne znas????..........I ne cudi me.!!

Ко од досовских политичара није угостио осуђеног ратног злочинца Хавијера Солану?
:D :D :D :D :D :D :D :D

Ne mogu da verujem da si toliki ......ne zasluzuje odgovor.. :D :D :D
Mozda je trebalo uhapsiti Solanu, na aerodromu???
I sprovesti ga u CZ?? :roll:

skarfejs:
Ne, nije kraj..........to je uvek bio lepak za neznalice........sta sa seceranama za tri E???
Objasni mi, gde je tu kradja????

Ne znas????..........I ne cudi me.!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Ne mogu da verujem da si toliki ......ne zasluzuje odgovor.. :D :D :D
Mozda je trebalo uhapsiti Solanu, na aerodromu???
I sprovesti ga u CZ?? :roll:

Ма нема проблема, хапсићемо само оне осуђенике за које ви кажете да могу да се хапсе... :roll:

untouchable:

Vučić je na jučerašnju sednicu Administrativnog odbora doneo izveštaj o ukupnim troškovima svih poslaničkih grupa za prva tri meseca ove godine. Između ostalog, naveo je da je poslanička grupa DS, koja od 5. oktobra prošle godine ne učestvuje u radu parlamenta, od tada sa skupštinske blagajne podigla 18 miliona dinara.

- U tom periodu poslanici DS su podigli 18 miliona dinara, a radili su svega dva sata. Administrativni odbor, ali i javnost treba da znaju da jedan sat zasedanja za nekoga košta devet miliona dinara - rekao je Vučić.

Zamenik predsednika Administrativnog odbora Petar Cvetković rekao je da će finansijski izveštaj biti na dnevnom redu prve naredne sednice tog radnog tela.

Predsednik poslaničke grupe G17 plus u Skupštini Srbije Miloljub Albijanić je ocenio da su poslanici DS „najplaćeniji poslanici u svetu po minutu nerada“.

Svako ko hoce da zna, zna da poslanici DS svoje dnevnice godinama uplacuju u Zvecansku, i slicne institucije........ta odluka je jos iz vremena Djindjica..

Za razliku od njih, Radikali sve guraju u gladne , seljacke guzice......nikome ni za leba ne daju..

untouchable:

Hahaha, hajde sad tvojim jezikom...
Imaš li ti dokaz, da li je dokazano na sudu (ali ne na opštinskom :lol: ), jesi ih ti lično video...
hahaha, kakav cirkus....

skarfejs:
Svako ko hoce da zna, zna da poslanici DS svoje dnevnice godinama uplacuju u Zvecansku, i slicne institucije........ta odluka je jos iz vremena Djindjica..

Za razliku od njih, Radikali sve guraju u gladne , seljacke guzice......nikome ni za leba ne daju..

хахаха да да да кад би се зајебавали... :grin: Ево шта каже Милан Марковић:

- Pomogli smo jednu transplataciju srca sa milion dinara, dvoje siročadi sa Kosova sa po 450.000 dinara. Za poplave uplatili 600.000 dinara, a za pomoć raseljenima u zemljotresima 650.000 - kaže Marković i navodi da se sve to nalazi u izveštaju o finansiranju stranke.

Значи све укупно 1.700.000 динара... Од 18 милиона... :roll:
И добра је та фора - узму држави лову за нерад и онда као део те лове, велики добротвори, дају некоме... :roll: Слично као са "Народном канцеларијом"...

Ја једино да вам нацртам, можда ће вам онда бити јасније. Милошевићу није суђено па ни не може бити крив, без обзира на то шта пише у пресуди неком другом лицу. Да ли сте способни да схватите тај концепт?

Prosto pitanje...........jesi li ti pravnik?????

untouchable:
Значи све укупно 1.700.000 динара... Од 18 милиона... :roll:
И добра је та фора - узму држави лову за нерад и онда као део те лове, велики добротвори, дају некоме... :roll: Слично као са "Народном канцеларијом"...
Znači podržavaš stranku koja je ukrala državi i narodu 1700000 dinara??? Ja to ne bih radio, ali to sam ja... ;)

jomini:
Hahaha, hajde sad tvojim jezikom...
Imaš li ti dokaz, da li je dokazano na sudu (ali ne na opštinskom :lol: ), jesi ih ti lično video...
hahaha, kakav cirkus....

Циркус па циркус... Од ове дискусије само ти и овај скарфејс правите циркус - ево где сте је одвели.
Да покушам да ти објасним још једном, ја ништа не "доказујем" нити претендујем да докажем нешто. Ја само износим податке и информације о којима се може дискутовати. Ти никако да скапираш функцију форума.
Иначе Милан Марковић у одговору на Вучићеве оптужбе није демонатовао његове наводе:
http://www.blic.co.yu/arhiva/2006-05-19/strane/politika.htm

начи све укупно 1.700.000 динара... Од 18 милиона...

Pa to su pare, od stranke............a ne novac poslanika.........

Novac poslanika, ide direktno ustanovama po prioritetu i spisku ustanovljanom za vreme Z. Djindjica/.....

tebi je toliko neverovatno da neko daje novac nekom u nevolji????
Naviko si na Radikale, koji ni telefone ne placaju kuci, ko ona bruka Vucic......
zamisli, kakav je to jadnik , koji nece telefonski racun da plati, pa mu ga iskljjuce,,poslanik :roll:

jomini:
Znači podržavaš stranku koja je ukrala državi i narodu 1700000 dinara??? Ja to ne bih radio, ali to sam ja... ;)

Јомини, па ти си се погубио скроз. :roll:
Цитирао сам ти речи Милана Марковића из ДСкоји каже да су 1.700.000 динара уплатили у добротворне сврхе. А наплатили су 18 милиона.
Одмори мало човече, видиш да ти не иде...

Pa, do nedavno je po forumima kruzio post, gde se vidi izvestaj, da je od dvadeset poslanika koji su najvise digli love na blagajni , 12 iz SRS..................

SRS troši više nego sve ostale stranke zajedno. Samo za sastanke poslaničkog kluba u prošloj godini potrošili su 30 miliona, a DS samo 128.000 dinara. SRS optužuje druge za ono što oni rade. Njihovi poslanici koji žive u Beogradu, prijavljuju prebivalište u unutrašnjosti da bi naplaćivali putne troškove

Pa, evo ima na tvom postu i o Radikalima ponesto.........sta nije u redu???

Oni podigli 30 000 000. a DS 128 000..............I ko je alava ******????

jomini:
E da, ja zaboravio.. Kolika je ono cifra bila, 150000 dinara za mobilni, a nije hteo da plati???

Ma to je bila sitnica.........kao , niko nije smeo da mu iskljuci mobilni...

Kucni, brat, kucni za 90 000........pa moj cale, od penzije , prvo plati te stvari, a poslanik, nece da placa telefon.........bruka, seljacka........bio i na TV....kao, satro , nabili mu racun :-D :-D :-D :-D :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back