Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Pa sta,mos misliti kao da ljudi vec ne kupuju zamrznute crkotine iz Argentine u Matijevicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta,mos misliti kao da ljudi vec ne kupuju zamrznute crkotine iz Argentine u Matijevicu?
Idi nesto ukradi posle izbora - da proveris, radi li policija radi. Vojska - uradi nesto slicno.
Da nista ne radi - sem pred izbore - malo je uvredljivo spram zaposlenih koji rade - bez obzira da li su izbori...
Криви су и они који су бацили на депонију а нису уништили на прописан начин.Javno batinanje.
dok se nabijalo na kolac i javno vesalo---u narodu se strepelo od sankcija..a danas moze sve...advokati koji brane ljudsku stoku su 100 puta veci pravnici od onih koji stite interese drzave i naroda...
E moj Pajo, svet je UZNAPREDOVAO od onda....
Danas kada policfajac nekog udari, taj odmah moze da se zali da je maltretiran i da su mu ugrozene ljudske slovode i parava.
I policajac ima da nayebe, samo ako lopov ima dobrog advokata...
Boze dragi sta vi ljudi jedete.
Branislav Jovanović i Marica Milić privedeni jer su skidali butove sa svinjskih lešina, pravili od njih kobasice i pršute i njima trovali građane
Pogledajte prilog 320921
Branislav Jovanović (34) iz Jakova i Marica Milić (33) iz Adaševaca kod Šida privedeni jer su skidali butove sa svinjskih lešina, pravili od njih kobasice i pršute i njima trovali građane, piše “Informer”.
Otrovno meso prodavali su na Zemunskoj pijaci, a krali su ga sa svinjskih lešina na stočnom otpadu kod Ilinaca u Sremu da bi od njega pravili kobasice i pršute.
Protiv njih je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu.
Podsetimo, nedavno su u medijima objavljeni snimci iz okoline Bečeja na kojima se vidi kako trojica mesara u blatu otkidaju butove sa uginulih svinja, a takvo meso umesto u kafileriji završava i na trpezi građana.
http://www.telegraf.rs/vesti/941380-pala-svinjska-mafija-uhapseni-prodavci-mesa-od-crkotina
Eto dobismo i svinjsku mafiju,mada na prvi mah sam mislio da se radi o politicarima u skupstini.
Au, sto ste opasni...
A pojma nemate kakvo je meso koje dobijate iz uvoza...
Koliko godina ili DECENIJA je stajalo u hladnjacama...
O suhomesnatim proizvodima ni da ne pricamo....
ja mislila pao matijevic.