PALA SVINJSKA MAFIJA: Uhapšeni prodavci mesa od crkotina!

Idi nesto ukradi posle izbora - da proveris, radi li policija radi. Vojska - uradi nesto slicno.

Da nista ne radi - sem pred izbore - malo je uvredljivo spram zaposlenih koji rade - bez obzira da li su izbori...

:hahaha: Bezbroj krađa sam lično video.Naravno video sam i reaciju NEČEGA što se zove policija.I veruj mi nema tu nikakve reakcije.Pouzdano znam.
Vojska?Tako nešto u Srbiji ne postoji.Ali imaš dosta paravojski u Srbiji (i oni nose uniformu) zbog kojih ti se možda učinilo da mi imamo instituciju koja se zove vojska.

Ovo su činjenice nažalost.:sad2:

dok se nabijalo na kolac i javno vesalo---u narodu se strepelo od sankcija..a danas moze sve...advokati koji brane ljudsku stoku su 100 puta veci pravnici od onih koji stite interese drzave i naroda...

E moj Pajo, svet je UZNAPREDOVAO od onda....

Danas kada policfajac nekog udari, taj odmah moze da se zali da je maltretiran i da su mu ugrozene ljudske slovode i parava.

I policajac ima da nayebe, samo ako lopov ima dobrog advokata...

E moj Pajo, svet je UZNAPREDOVAO od onda....

Danas kada policfajac nekog udari, taj odmah moze da se zali da je maltretiran i da su mu ugrozene ljudske slovode i parava.

I policajac ima da nayebe, samo ako lopov ima dobrog advokata...

Nas kolega Becejac je poznat po tome, provocira pandura dok ga ovaj ne ulesi pa se zali svim NVO koji su registrovani na Balkanu..PRASECA MAFIJA:hahaha:

Branislav Jovanović i Marica Milić privedeni jer su skidali butove sa svinjskih lešina, pravili od njih kobasice i pršute i njima trovali građane
Pogledajte prilog 320921
Branislav Jovanović (34) iz Jakova i Marica Milić (33) iz Adaševaca kod Šida privedeni jer su skidali butove sa svinjskih lešina, pravili od njih kobasice i pršute i njima trovali građane, piše “Informer”.

Otrovno meso prodavali su na Zemunskoj pijaci, a krali su ga sa svinjskih lešina na stočnom otpadu kod Ilinaca u Sremu da bi od njega pravili kobasice i pršute.

Protiv njih je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu.

Podsetimo, nedavno su u medijima objavljeni snimci iz okoline Bečeja na kojima se vidi kako trojica mesara u blatu otkidaju butove sa uginulih svinja, a takvo meso umesto u kafileriji završava i na trpezi građana.
http://www.telegraf.rs/vesti/941380-pala-svinjska-mafija-uhapseni-prodavci-mesa-od-crkotina

Eto dobismo i svinjsku mafiju,mada na prvi mah sam mislio da se radi o politicarima u skupstini.

Važnije od ta dva trovača je uhvatiti one koji su na neobezbeđen prostor odlagali hranu.
Takve stvari se spaljuju baš iz ovih razloga

Au, sto ste opasni...

A pojma nemate kakvo je meso koje dobijate iz uvoza...

Koliko godina ili DECENIJA je stajalo u hladnjacama...

O suhomesnatim proizvodima ni da ne pricamo....

Jel ti braniš haos u državi ?

Na jednoj temi kukaš kako je sramota što ima toliko korupcije u ''pravnoj'' državi, a ovde braniš prodavce crkotina.

Vrati pare koje si odneo u Venecuelu od ljudi koje si poubijao

Back