Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
A pala je ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пусти ти тог изрода Хавела, Чеси су углавном један врло фини народ, суптилан и мудар, и који уме да себе чува. (И, један мали детаљ: на њиховом Народном позоришту стоји уклесано: "Народ - себи".Pa slabo sam bio informisan,a i uvek me je nervirao onaj Vaclav Havel pošto je lupetao gluposti i podsećao me po manirima na Hrvate.
Svim češkim poslanicima moj respekt i uvažavanje za ovo što su danas učinili. Nisu morali, što znači da su osećali potrebu za tim, i ja im se neizmerno zahvaljujem.
Delim misljenje i dodajem dok Nasa novinska agencija TANJUG nije smela nijednu vest danas da objavi a da se u njoj spomene AGRESIJA na SRJ vec samo bombardovanje.Pratila sam sve vesti danas i ostala zapanjena.
pa moralo da bude plitcki korekrtno da nam se ne uvredi lokalna poltronska populacija, i pripadajuci diplomatski kor
dobro ti si toliko opterecen da kontam da i postara kada ti donese penziju na vrata poredis sa ustasamaA ja uvek poredio 'rvate i Čehe...ovo pokazuje da Hrvatsku na karti treba uvek bojiti isključivo crnom bojom.Crno da crnje ne može biti.
Pu,pu...daj bože da stignem do penzije.Daleko je to.dobro ti si toliko opterecen da kontam da i postara kada ti donese penziju na vrata poredis sa ustasama![]()
Svim češkim poslanicima moj respekt i uvažavanje za ovo što su danas učinili. Nisu morali, što znači da su osećali potrebu za tim, i ja im se neizmerno zahvaljujem.
Ima i toga ali ipak mislim da je neko upalio medijski mrak.
pa mrak je ove upaljen odavno nego neko ovih dana odvrnuo potenciometar do kraja na najače![]()