Pakovanje

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.475
Koliko stvari nosite kad putujete? Pakujem se danas i sad vidim da je to za moje dosadašnje navike prevelika količina stvari. Obično mi stane sve u manji kofer ali ovo sad ludo vrijeme kad je jutro jesenje a dan ljetni mi pravi problem.
Sandale, cipele, patike, sto čuda mora da se nosi, još samo čizme da ubacim i za sva godišnja doba sam spremna.

Што сам старија све мање ствари носим. Мислим да то иде са сазревањем. Са 20 сам носила неколико пари обуће за изласке, више од пола ствари нисам ни стизала да носим...
Сада где год да идем идем да уживам а не да се сликам, да ми буде удобно и да се науживам, одморим.
Нити марим како изгледам, ни какав утисак остављам... Идем због личног задовољства.
Исто тако све ређе купујем нешто. И ако ми се свиди само помислим како имам слично. Већ 2-3 године сам у фазону како ми ништа не треба ново. Баш, баш ретко шта купим, када се баш заљубим у то што видим и то само ако се испостави да је као за мене шивено.

Zavisi gde i na koliko, generalno gledam da ne nosim mnogo garderobe, narochito kabaste tipa dzhemperi i duksevi, uglavnom kupujem garderobu kad izadjem iz Srbije, manje prtljaga, jeftinije cene, veci izbor, win win win.

Back