Pakovanje kofera

Nije da nije. U mom slucaju ja pravim problem, uvek sam opterecena da cu/CE nesto da zaboravi, onda ja to sve lepo u svoje ruke :)

dobro ako volis....ja pitala zasto, eto rekla si imas trip, osecas se sigurnije, ok

ja licno se jezim na takve stvari....ko ima ruke i zdravu glavu sam neka se pakuje
ja se od malena sama pakujem, keva se uvek trpala, dok sam bila dete, ona ce kao da ja nesto ne zaboravim, pa mi se mesa jedva je se otresem :lol:
mislim kontam ja te momma bear tripove, prirodno je kad je dete u pitanju, za muza vec mi je neprirodno
al ja sam oduvek furala na sto vise samostalno i kompatibilna sam takvima....da mi muz kaze spakuj me, ja mislim da bih ulubila tiganj o njegovu glavu :lol:
i nikad ne bih dala drugi da me pakuje sile nema, ne mogu ja to radim sistematicno, vizuelno, sta stavljam sta ne....ne volim ni da mi se neko mota i zamajava me kad to radim jer onda zaboravim nesto :lol: ....za veca pakovanja pravim i spisak, tako mi najsigurnije da necu zaboraviti

al dobro ima nas razni :)

Најважније је да сви имају довољно гаћа, све остало је небитно.

to i ja kazem, pasos pare i gace, meni to najvaznije, sve ostalo ajde kupis ako zafali
ok i putni lekovi su meni licno jako bitni ali opet i bez njih se moze, nabavis tamo ako zatreba
ali recimo ja na one tri stvari se najvise strecam, neki mi se smeju za gace, ali ljudi kod nas zena to je malko zeznuto, ja ne mogu da odem i da kupim gace i iz radnje ih navucem, de da ih operem na visokoj temp, jedino ako si u smestaju sa masinom, ako nisi qq i lele....mislim sve u svemu gaca i para da ima dovoljno.... i naravno pasos ako je u igri

Poslednja izmena:

Back