- Poruka
- 43.044
Kad idete na odmor ko pakuje kofere ?
Vi svima
Ili svak svoj

Vi svima
Ili svak svoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad idete na odmor ko pakuje kofere ?
Vi svima
Ili svak svoj
![]()
Dokumenta,pare,svako svoj ranac na ledja ili malu putnu torbu i odosmo.
Nismo bolidi da vucaramo nepotrebne kofere sa sobom-minimalizam i prakticnost su osnove za putovanje.
Ako planiram ostati 10 dana na moru
Šta to može stati u taj ruksak ?
Greskom se obrisah .
Haljina,ptike,papuce,kupaci,sorc,majica,malo vesa,kondomi,lubrikanti,farke,nesto duzih rukava ako zahladni,najosnovnije za higijenu.Sta ti vise treba?
zasto bi iko pakovao nekom drugom kofer, osim ako je taj drugi retardiran ili malo dete
Haljina,ptike,papuce,kupaci,sorc,majica,malo vesa,kondomi,lubrikanti,farke,nesto duzih rukava ako zahladni,najosnovnije za higijenu. Sta ti vise treba?Вала ништа. Ови што носе пола куће ми иду на живце.
Greskom se obrisah .
Haljina,ptike,papuce,kupaci,sorc,majica,malo vesa,kondomi,lubrikanti,farke,nesto duzih rukava ako zahladni,najosnovnije za higijenu.Sta ti vise treba?
Вала ништа. Ови што носе пола куће ми иду на живце.
mozda ona misli na backpack sistem....
- - - - - - - - - -
zasto bi iko pakovao nekom drugom kofer, osim ako je taj drugi retardiran ili malo dete
Haljina,ptike,papuce,kupaci,sorc,majica,malo vesa,kondomi,lubrikanti,farke,nesto duzih rukava ako zahladni,najosnovnije za higijenu. Sta ti vise treba?Вала ништа. Ови што носе пола куће ми иду на живце.
Cu pola kuće
Nosim to što nam treba
Nije da nije. U mom slucaju ja pravim problem, uvek sam opterecena da cu/CE nesto da zaboravi, onda ja to sve lepo u svoje ruke![]()
Ti si skroz neozbiljna
pa dok je mala i dok je pakujes naucis je kroz te primere sta se nosi sta ne....kad to nauci nece trpati ceo ormanPa
Recimo
Prije 2 godine ćerka je sama svoje pakovala i kad je prtljag izvukla ispalo je da idemo kombijem
Најважније је да сви имају довољно гаћа, све остало је небитно.
Ako planiram ostati 10 dana na moru
Šta to može stati u taj ruksak ?
pa dok je mala i dok je pakujes naucis je kroz te primere sta se nosi sta ne....kad to nauci nece trpati ceo orman
neces je ti pakovati doveka, jednom treba da nauci sistematizaciju sta se nosi sta ne
Најважније је да сви имају довољно гаћа, све остало је небитно.
sve sto treba i vise od toga
ja tu vestinu jos uvezbavam, spakujem se sama a onda me prepakuju drugi