Pakovanje kofera

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.948
:lol:

Idući mjesec idem 10 dana avionom na more

Šta sve poneti u jednom koferu ?

Ja inače ili odputujem preko vikenda ili putujem autom, ako idem na balkan skoro pa ništa ne pakujem jer imam dole sve u kući znaci minimalistički putujem

E sad valja tu sve poneti sto je potrebno , ništa ne zaboraviti a i ne pakovati sto se netje nositi

Koliki kofer za 10 dana i šta sve sloziti i poneti ?

nemojte mi sad poceti sa 10 gatja :lol:

🤷🏻‍♀️

IMG_3744.jpeg

E pa sad. Zavisi od odmora i od raspolozenja. Ove godine sam nosila svasta nesto, meni to sezonski dolazi u naletima. :D Ovo leto sam kupovala samo letnje pantalone.
Proslo leto, koliko dana toliko haljina i najlakše je. Pantalone za putovanje. I to je to.
Pakujem se sledeće nedelje ali nemam pojma kakvo će mi biti raspolozenje - da li haljina odmor ili raznovrsno.

Ja inače ili odputujem preko vikenda ili putujem autom, ako idem na balkan skoro pa ništa ne pakujem jer imam dole sve u kući znaci minimalistički putujem

E sad valja tu sve poneti sto je potrebno , ništa ne zaboraviti a i ne pakovati sto se netje nositi

🤷🏻‍♀️

Pogledajte prilog 1604910
Nosi šta god ti padne napamet, samo pazi: A)Nemoj da nosiš veliki kofer i B)Pazi na dozvoljenu kilažu kofera :)
Lično sam po povratku sa mora(isto avionom) poneo kući u koferu dve flaše od po litar sitnih morskih kamenčića. Niko me na aerodromu ni tamo ni vamo nije dirao zbog toga :)

Žega je tamo 😐,...ponesi što manje stvari, u čemu se osećaš prijatno i bez čega inače ne ideš. Šta ti fali, kupićeš tamo. Garderoba nije skupa. Mda, nije ni neki kvalitet, ali za plažu ti i ovako mnogo stvari i ne treba.
Što manje, to bolje.

🤷🏻‍♀️

Pogledajte prilog 1604910
Samo pare i to je sve :super:

E pa sad. Zavisi od odmora i od raspolozenja. Ove godine sam nosila svasta nesto, meni to sezonski dolazi u naletima. :D Ovo leto sam kupovala samo letnje pantalone.
Proslo leto, koliko dana toliko haljina i najlakše je. Pantalone za putovanje. I to je to.
Pakujem se sledeće nedelje ali nemam pojma kakvo će mi biti raspolozenje - da li haljina odmor ili raznovrsno.
ja nemam tih dilema, nosim samo haljinice
a leto je lutka za pakovanje
em malecke em lagane, njih deset ko nista :D

prosle nedelje za 4 dana odmora nosila sest haljinica. sve ih iznosila, cak i na celodnevno planinarenje sam isla u mini aljincetu
i sto je najbolje od svega sve su stale u ruksag :D a to obozavam, expres check-in i po povratku ne moram da cekam na kofer :D

ajd pa vidimo se u cetvrtak na temi
ja putujem sl vikenda i teorijski bilo bi super da se spakujem i ja u cetvrtak
pa da mi ono cisto petak na poslu prodje u nekom drugom modu
al za pakovanje nisam covek, dok ne doguram do dva sata pre izlaska iz kuce pakovanje i ne pocinjem :lol:

ajd pa vidimo se u cetvrtak na temi
ja putujem sl vikenda i teorijski bilo bi super da se spakujem i ja u cetvrtak
pa da mi ono cisto petak na poslu prodje u nekom drugom modu
al za pakovanje nisam covek, dok ne doguram do dva sata pre izlaska iz kuce pakovanje i ne pocinjem :lol:
Dogovoreno!

Ja se spakujem dan ranije, spakovan kofer u hodnik i odvojim garderobu za put. Ništa u poslednjem momentu. I onda lagano bez frke i panike. Proverim dokumenta, novac i telefon pred izlazak iz stana. Sve ostalo je dozvoljeno da se zaboravi. ;)

Back