Pako

VIRGINIJA

Iskusan
Poruka
6.438
Pako je 8 mesečni Arički tvor- Feretka

DSCN9517.jpg

Žurka! :klap: Je li palo sec-sec? Trojica braće su mu ovih dana bili kod nas i sad su po 3-4g lakši. I svi smo oduševljeni Pakovim ležaljkicama, ljuljaškicama i ostalim a ostali neka se ne ljute, ja sam i Pakom, najslađi mi je od svih. :heart: Samo, nemoj slučajno da me ne zovete kad dođete u moj kraj, baš bih volela da ih vidim sve na okupu! :zaljubljena:

Žurka! :klap: Je li palo sec-sec? Trojica braće su mu ovih dana bili kod nas i sad su po 3-4g lakši. I svi smo oduševljeni Pakovim ležaljkicama, ljuljaškicama i ostalim a ostali neka se ne ljute, ja sam i Pakom, najslađi mi je od svih. :heart: Samo, nemoj slučajno da me ne zovete kad dođete u moj kraj, baš bih volela da ih vidim sve na okupu! :zaljubljena:

E znam da su bili mali smradovi :kiss: Miloš me je zvao istog dana da mi prenese izveštaj kako je protekla situacija :) Nije ni jedan od ovih bio na sec-sec-u ali se spremamo uskoro. Nadam se da ćemo se iskombinovati svi iz kraja pa da u jednom trošku napravimo izlet do Kraljeva, pa da ujedno odstranimo tu muškost :)
Tako da ćemo se sidurno videti :heart:

Hvalaaa za Paka :zaljubljena: on je nekako najblentaviji z:)

Znači da javim dragom da nabavlja još anestetika? :lol:

nego ;) javićemo vam se blagovremeno :)
Iskreno uvek sam govorila da mi je najsigurnije da to odradim kod vas. Izbezumim se kad nazovem veta za sterilizaciju, a on kaze :" štaaa?!", "Koooo"?- "aaaa feretka, pa da.... znam šta je. može donesite je" :shock:

:lol: A sam zahvat je identičan kao kod mačora, nikakva komplikacija. Štaviše, damo im manju dozu anestetika da bi se brže i lakše probudili, ne vezujemo im nožice nego ih držimo, veći je posao da se stave te podveske, i znaš kako im se uznoje šapice od držanja... :zaljubljena:

:lol: A sam zahvat je identičan kao kod mačora, nikakva komplikacija. Štaviše, damo im manju dozu anestetika da bi se brže i lakše probudili, ne vezujemo im nožice nego ih držimo, veći je posao da se stave te podveske, i znaš kako im se uznoje šapice od držanja... :zaljubljena:

Koliko od prilike traje zahvat kod mužijaka?

Back