Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavite svaku nadu vi koju ulazite...sutjeska:ovako treba mi prepricana knjiga bizanstvena komedija odlomak pakao, gramatika engleskog jezika, i hemijske formule i jednacine
Daj, procitaj to, nece ti nista faliti i uvek je lepse procitati samo delo nego da ti neko prepricava. A ovaj drugi deo mi nije jasan, pa idi i kupi gramatiku, ne razumem...sutjeska:ovako treba mi prepricana knjiga bizanstvena komedija odlomak pakao, gramatika engleskog jezika, i hemijske formule i jednacine
Ovako, pomiri se da ces dobiti keca iz srpskog. Sudeci prema nacinu na koji si napisala post, ne gine ti kolac k'o vrata :shock:sutjeska:ovako treba mi prepricana knjiga bizanstvena komedija odlomak pakao, gramatika engleskog jezika, i hemijske formule i jednacine
MENI ZVUCI KAO DA JE DOSLA U PILJARNICUcodemaker:Ovako, pomiri se da ces dobiti keca iz srpskog. Sudeci prema nacinu na koji si napisala post, ne gine ti kolac k'o vrata :shock:sutjeska:ovako treba mi prepricana knjiga bizanstvena komedija odlomak pakao, gramatika engleskog jezika, i hemijske formule i jednacine
Voleo bih jos samo da objasnis kakve veze ima Bozanstvena komedija sa gramatikom engleskog (osim ako citas u originalu) sa hemijskim formulama i jednacinama. Jel' to tebi treba kompletna obuka iz svih predmeta?
Ccccc...