Fascinantan nivo arogancije(one vrste koju poseduju nisko inteligentni ljudi).......
..................umaras.....cya...
...
...
pa..da..ne želim da filozofiram..jer neću da smaram ljude time..
kao što neki to rade..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fascinantan nivo arogancije(one vrste koju poseduju nisko inteligentni ljudi).......
..................umaras.....cya...
...
...
pa..da..ne želim da filozofiram..jer neću da smaram ljude time..
kao što neki to rade..
Za tebe je svaki vid apstraktnog razmisljanja filozofija...to svakako govori o tvojoj inteligenciji....
u redu..
huh.. ti misliš da si popio svu pamet ovog sveta pa mi sere.š sad po forumu jer nemaš sa kim da pričaš in real life..ma ćao ..
btw. vecini ljudi u starosti proradi savest zbog nekih stvari i zele da okaju svoje grehe pred smrt, i sto je zanimljivo dosta ljudi koji ne veruju u Boga tada postanu pobozni. . .
Ja cu onda da prodajem grehove , ko voli nek izvoli
A danju sam shinter a nocu prodajem pljeskavice , ko voli nek izvoli![]()
Da si mi zhiv i zdrav i mnogo medovine popio , prodao i napravio
P.S: Ponovo se vracamo na pravi tok teme .
Медовина и викизи поново.
Дивно.![]()
Ako na trenutak odbacimo sve predrasude i stvarno poverujemo da covek kad umre, putuje (tj. njegova dusa) na nebo gde se penje uz neke silne stepenice, na cijem vrhu stoji neki svetac sa spiskom dobrih i losih dela novopristigle duse... I onda joj kaze...Da li ce se spustiti dole u strasno pakao ili ce se popeti jos par stepenika pa pravo u -RAJ!8) E, sad sta mislite, gde bi vama bilo mesto...? Iako cemo mi, tinejdzeri jos mnogo gresiti u zivotu, sta mislite, imate li vec dovoljno gresaka? I sta mislite, do kraja zivota, koliko cete ih napraviti? Da li u vama preovladjuje svetla ili tamna strana?! :shock:
:wink: