skoro normalan Zainteresovan član Poruka 497 15.10.2005. u 21:58 - PAJA PATAK #26 LePiaf: Paja Patak??? Kliknite za proširenje... Jok Le Piaf...
bigsister Domaćin Poruka 3.890 15.10.2005. u 23:02 - PAJA PATAK #27 etotako: ne znam kako si pogodio... pa stvarno cudno, idem na prolece u Orlando prvo... pa posle na razlicite strane, ako Bog da... Nisam planirala da odem u Diznilend, ali ako odem i odlepim ko neko malo dete... bice to corava posla sta to znacilo Kliknite za proširenje... e ako idesh u orlando idi OBAVEZNO u bush gardens!!! roler kosteri su im fenomenalni!!!
etotako: ne znam kako si pogodio... pa stvarno cudno, idem na prolece u Orlando prvo... pa posle na razlicite strane, ako Bog da... Nisam planirala da odem u Diznilend, ali ako odem i odlepim ko neko malo dete... bice to corava posla sta to znacilo Kliknite za proširenje... e ako idesh u orlando idi OBAVEZNO u bush gardens!!! roler kosteri su im fenomenalni!!!
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 16.10.2005. u 17:15 - PAJA PATAK #28 Ja se sve nadam da ćemo se svi slatko nasmejati u tom trenutku... ali... šta ako to nije iznenadna situacija već...ni ovome neću da razmišljam. (: Kako je lepo ne misiti o takvim stavarima...već samo idealizovati. Samo to. (:
Ja se sve nadam da ćemo se svi slatko nasmejati u tom trenutku... ali... šta ako to nije iznenadna situacija već...ni ovome neću da razmišljam. (: Kako je lepo ne misiti o takvim stavarima...već samo idealizovati. Samo to. (: