Paja patak, manijak ili neshvacen lik?

Očekujem da se oglase sve NVO i zeleni i plavi,možda i žuti i zabrane ovu skarednost koja može pokvariti omladinu. Uz ovaj crtani takođe zabraniti Toma i Džerija , pokušaj nasilja, Crvenkapu ne mora, politički korketno je da se vuk presvuče u baku , ako ima takvu spoznaju o sebi, La Linea, neprikladno je koristiti verbalno nasilje ..kada se setim, dopisaću koje još crtaće treba prijaviti :mrgreen:

..kada se setim, dopisaću koje još crtaće treba prijaviti :mrgreen:
A ne, ne, ne ... Taba zanimaju samo ovi polugoli , što su ponekad goli, a ponekad polugoli. Te dal' su oni siroti neshvaćeni, ili su manijaci ? :think: a u neku ruku su i manijaci neshvaćeni :confused:
I Tab se pita šta se oko toga dešava. Di znam šta je hteo, možda mu je ovo više za psihologiju il filozofiju...

A ne, ne, ne ... Taba zanimaju samo ovi polugoli , što su ponekad goli, a ponekad polugoli. Te dal' su oni siroti neshvaćeni, ili su manijaci ? :think: a u neku ruku su i manijaci neshvaćeni :confused:
I Tab se pita šta se oko toga dešava. Di znam šta je hteo, možda mu je ovo više za psihologiju il filozofiju...
Aaaa.. e onda ćemo ubaciti malu sirenu jer je nedefinisano gola :mrgreen:

zasto paja patak egzibicionise vasceli dan i hoda bez gaca

donald_duck.jpg

ali...

zato kad se tusira stavlja peskir oko "dole" :kez:

DoNbK-bXsAYffAF.jpg

a kad skine majicu jos se i stidi :D

Pogledajte prilog 1369249
...pa sta, patku je alatka uvucena kad treba onda izadje vani.
Isto kao i pevcu, mackovima...

oni su potpuno "goli"
kod paje je fora sto ima majicu a ne i pantalone.

mozda postoji teorija zavere da tako promovisu manijacko ponasanje?
Hm..možda.ali gde si video patku sa pantalonama?

I kaže se duck sa logikom da su uvek u duck pozi...nemaju noge pa ni pantalone, mislim da je ta logika bila.

Kod Dugouška je krzno..
Kod Dače isto patka...

Iako su svi likovi personifikovani...gde si video miša sa nogama i ušima kao u čoveka?

Hm..možda.ali gde si video patku sa pantalonama?

I kaže se duck sa logikom da su uvek u duck pozi...nemaju noge pa ni pantalone, mislim da je ta logika bila.

Kod Dugouška je krzno..
Kod Dače isto patka...

Iako su svi likovi personifikovani...gde si video miša sa nogama i ušima kao u čoveka?
Da bre, patke samo sako i ič više

Back