Paja patak dobio zadatak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
delta plus soj je tu po njemu samo je pitanje vremena kad ce epidemiolozi da potvrde to. E sad neznam kako on misli da potvrdi bilo ko u srbiji virus bilo koji kad mi nemamo takve aparature za to. Kad kazem aparature mislim da se lepo vidi virus . Za to treba uredjaji naucni a koje srbija jednostavno nema. Niti ima bilo koja drzava na balkanu. To nema recimo ni ogromna vecina drzava u evropi.

E sad ok neko ce reci pa mi uzmemo uzorke i saljemo u kinu ili u ameriku ili negde gde ima ta visemilionski skupa masinerija da vidi da li u tom uzorku je delta plus korona ili ne. Ok i mi posaljemo. I sta sad treba da verujemo tim belosvetskim hostaplerima na rec da je to delta plus u Srbiji?

Evo link:

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...gkBWZGp4FgCPzQok3Grn-BncLwlYPRC-RvXwztdW-t6uQ

Где је ту завера?
Ako ceo svet salje uzorke u par centra u svetu zar ne mislis da tu nema zavere? Simptomi korone i gripa su apsolutno isti i sad sta ako je ovo samo obican sezonski grip a oni lazu da je neka korona. A i gde se dede grip? Nemaga vise nigde evo vec 2 godine a pre uvek redovno svake godine je bilo gripa. Zar ti i to nije sumnjivo?

Ako ceo svet salje uzorke u par centra u svetu zar ne mislis da tu nema zavere? Simptomi korone i gripa su apsolutno isti i sad sta ako je ovo samo obican sezonski grip a oni lazu da je neka korona. A i gde se dede grip? Nemaga vise nigde evo vec 2 godine a pre uvek redovno svake godine je bilo gripa. Zar ti i to nije sumnjivo?
Није то теорија завере, него реалност коју диктирају одређени интереси и интересне групе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back