looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
Anonymous:Ljudi jel neko igra paintball...
kazu da je super...
Ima l ineko nesto da kaze na ovu temu
Mogu ti retji da je strava,pogotovo ako povedesh sa sobom osubu koju bash neshto najbolje ne mirishesh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Ljudi jel neko igra paintball...
kazu da je super...
Ima l ineko nesto da kaze na ovu temu
Koja si ti budala gostBG. Takve budale mame vise neradjaju.gostBG:dobio sam u beogradu snimak senki sa turnira u madjarskoj (jedva nekako)...nije mi jasno kako su mogli da u jednoj od partija budu izbacheni za svega 30-ak sekundi? mozda se varam pa je bilo i 45 s ali ono je bilo smeshno...bruka!!! nego gde su senke sad na ZAP open-u u madjarskoj? sto uopshte nema nashih timova na tom turniru...bezveze skroz!!!takodje u NOVOM SAD-u je 15.05 turnir na SUP'AIR FIELD (inache prvom u SCG i opet je prijavljeno (za sada) svega 10-ak ekipa...)! daj bre ljudi sta je ovo...
u mesto da dodje i ARENA iz BG, Walter M, Senke i svi ostali tu se sere o nekim drugim stvarima...hocemo neki ozbiljanu i fer borbu paintball klubova a SENKE i POBEDNIK (dva ozbiljnija tima u SCG) se bukvalno pokolju u NS na sajmu za NS open...i tako treba da se igra paintball u srbiji...
MOJ zakljuchak je da ako cemo tako da nastavimo najbolje da vishe ni ne igramo a da i ne pricamo uopshte o paintball-u ovde kod nas
U pravu si.CoMmA-WN?:Ljudi.ako nastavite ovako da se prepucavate od paintballa u Srbiji nece biti nista!!!
Ajde ljudi sta mislite o ligi i kako ona da funkcionise.paintball igrac:U pravu si.CoMmA-WN?:Ljudi.ako nastavite ovako da se prepucavate od paintballa u Srbiji nece biti nista!!!
Interesantna ideja.CoMmA-WN?:A ako bi doveli sudije iz inostranstva? Koliko bi oni trazili love?
JOXY:Koje je to sra.nje! devojka brata moje drugarice zamalo oko da izgubi,budala.Pogodili je kad je skinula onu masku i bila u bolnici