Пахомије није осуђен, дечацима по милион динара

images

Уау, слика је страва. Као слика из моје главе.

Тако некако замишљам нашу краљевску породицу, надувени бескичмењаци (сем чика Пере, тај је стварно личио на Краља).

Извињавам се због упадице :rumenko:

Тако некако замишљам нашу краљевску породицу, надувени бескичмењаци (сем чика Пере, тај је стварно личио на Краља).

NA osnovu čega si došla do takvog zaključka' Poznaješ ih ili je to formirano na osnovu ovakvih fotografija? Zanš li koliko fotografija raznih političkih prijatelja i protivnika postoji? One nam ništa ne govore, osim protokola dveju država.

NA osnovu čega si došla do takvog zaključka' Poznaješ ih ili je to formirano na osnovu ovakvih fotografija? Zanš li koliko fotografija raznih političkih prijatelja i protivnika postoji? One nam ništa ne govore, osim protokola dveju država.

Ма нееее, ништа Хића, него ми он личи на бескичмењака, исто као овај његов наследник.

То ми падне на памет сваки пут када га видим на фотографијама, голобрадо чељаде води државу :)

Elem, cisto da upotpunim temu. Odem ja u svadbu u Vranje, kad tamo popa u crkvi poje sve po redu za srecu i dobrobit mladenaca i negde u pojenju cita molitvu za spasenje dusa, a prva dusa u redu po pominjanju je u vlasnistvu vladike Pahomija :mrgreen: Tek najedared pocese ljudi da napustaju crkvu k`o da beze iz pakla, sunce ti :D

I svi su baš slušali reči molitve? I prepoznali da je spomenuo Pahomija i baš zato pobegli? I onda je mrmot zamotao...

Eto vidis, ti si napisao da NIJE oslobodjen a ovaj u naslovu teme da NIJE osudjen. Gurnuto je pod tepih bas da bi se moglo i dalje manipulisati na ovaj ili onaj nacin.

Veoma inteligentan zakljucak! U stilu velicanstvenog forumasa!

E bio bih zahvalan ako mi dostaviš da su Dveri brinule o očuvanju pravoslavlja vs Pahomije
a da im nije uplaćen ni cvonjak da vasceli dan sede u Media Centru i kafe ispijaju

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :pop:

Ako Pahomije nije osudjen zašto onda odšteta?

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :pop:

I svi su baš slušali reči molitve? I prepoznali da je spomenuo Pahomija i baš zato pobegli? I onda je mrmot zamotao...

Ti si bese neki popa? Dobro, to ti je profi deformacija da branis struku :mrgreen: Pricam bas onako kako je bilo, ebe mi se sta ko veruje. Da dodam samo da to nije prvi put i da su mi ljudi iz Vranja rekli da taj pop u toj crkvi u svim prilikama se moli za Pahomija. Pazi, sto se mene tice i treba da se mole za njegovu dusu...i to ohoho

Niko se nije krstio na "amin" već su čvrsto držali obe ruke na dupe kada je Njegova điđi-miđi Svetost pristigla :mrgreen:

a i mrmot ostavio čokoladu za svaki slučaj i pobegao :mrgreen:

Niko se nije krstio na "amin" već su čvrsto držali obe ruke na dupe kada je Njegova điđi-miđi Svetost pristigla :mrgreen:

a i mrmot ostavio čokoladu za svaki slučaj i pobegao :mrgreen:

Ja klinca izveo u crkveno dvoriste, a i tu nisam skidao oka s njega. Sumnjiv mi bio i onaj sto poliva travu :think:

e ti beskičmenjaci su mnogo donacija darivali i deci i zdravstvu

sad će se nadje neko pametniji od svih pa reći - al to moje pare

nisu to tvoje pare, tvoje pare su kod Miškovića, Koleta, Dinkića...

beskičmenjak je onaj koji pristaje da radi na crno za 20.000 - 25.000 mesečno u svojoj zemlji a da nikad ne pomisli da izadje na ulicu i kaže - DOSTA BANDO BOLESNA

Poslednja izmena:
Ja klinca izveo u crkveno dvoriste, a i tu nisam skidao oka s njega. Sumnjiv mi bio i onaj sto poliva travu :think:

Iako se vodi medijski rat al očevi su bolje majke od majki čak i najnemirnije dete bude mirno kad se nasloni na ćaletove grudi

Priroda udesila jedno a ciljana negativna psihologija preko medija drugo.

e ti beskičmenjaci su mnogo donacija darivali i deci i zdravstvu

sad će se nadje neko pametniji od svih pa reći - al to moje pare

nisu to tvoje pare, tvoje pare su kod Miškovića, Koleta, Dinkića...

beskičmenjak je onaj koji pristaje da radi na crno za 20.000 - 25.000 mesečno u svojoj zemlji a da nikad ne pomisli da izadje na ulicu i kaže - DOSTA BANDO BOLESNA

Ја јесам матора, али не толико да бих рекла да су то моје паре.

Али мог деде јесу, а за твог не знам.

Мој деда је имао паре, па је краљчић имао шта да му узме.

Тако да сам делом и ја даривала све то здравству и деци.

И не дозвољавам да ми на тај начин неко маже очи.

Back