- Poruka
- 63.764
Уау, слика је страва. Као слика из моје главе.
Тако некако замишљам нашу краљевску породицу, надувени бескичмењаци (сем чика Пере, тај је стварно личио на Краља).
Извињавам се због упадице

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако некако замишљам нашу краљевску породицу, надувени бескичмењаци (сем чика Пере, тај је стварно личио на Краља).
Извињавам се због упадице![]()
NA osnovu čega si došla do takvog zaključka' Poznaješ ih ili je to formirano na osnovu ovakvih fotografija? Zanš li koliko fotografija raznih političkih prijatelja i protivnika postoji? One nam ništa ne govore, osim protokola dveju država.
A šta će mu onda 5 advokata i asistencija Koštunice?
Elem, cisto da upotpunim temu. Odem ja u svadbu u Vranje, kad tamo popa u crkvi poje sve po redu za srecu i dobrobit mladenaca i negde u pojenju cita molitvu za spasenje dusa, a prva dusa u redu po pominjanju je u vlasnistvu vladike PahomijaTek najedared pocese ljudi da napustaju crkvu k`o da beze iz pakla, sunce ti
![]()
Eto vidis, ti si napisao da NIJE oslobodjen a ovaj u naslovu teme da NIJE osudjen. Gurnuto je pod tepih bas da bi se moglo i dalje manipulisati na ovaj ili onaj nacin.
Veoma inteligentan zakljucak! U stilu velicanstvenog forumasa!
a kog?
mto nije ni bitno
samo nek se obrcu repa
i interesne akcije
I svi su baš slušali reči molitve? I prepoznali da je spomenuo Pahomija i baš zato pobegli? I onda je mrmot zamotao...
I svi su baš slušali reči molitve? I prepoznali da je spomenuo Pahomija i baš zato pobegli? I onda je mrmot zamotao...
Niko se nije krstio na "amin" već su čvrsto držali obe ruke na dupe kada je Njegova điđi-miđi Svetost pristigla
a i mrmot ostavio čokoladu za svaki slučaj i pobegao![]()
Извињавам се због упадице![]()
Ja klinca izveo u crkveno dvoriste, a i tu nisam skidao oka s njega. Sumnjiv mi bio i onaj sto poliva travu![]()
Krivo ti je što si devojčica pa ne možeš da naplatiš 1.000.000
Muška tarifa sestro![]()
e ti beskičmenjaci su mnogo donacija darivali i deci i zdravstvu
sad će se nadje neko pametniji od svih pa reći - al to moje pare
nisu to tvoje pare, tvoje pare su kod Miškovića, Koleta, Dinkića...
beskičmenjak je onaj koji pristaje da radi na crno za 20.000 - 25.000 mesečno u svojoj zemlji a da nikad ne pomisli da izadje na ulicu i kaže - DOSTA BANDO BOLESNA
to bejbe ae i sa traumama male dece da se sprdamo
samo skotovski ou yea![]()