Posto sam ja iz NS i slabo poznajem Beograd bilo bi lepo da nam neko iz BG objasni gde su Rakovica, Cukarica, Vozdovac i Palilula? Vidim da smo tu dobili e bas lepo! :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molio bih te da kad citiraš moje postove, izbegavaš da spominješ reči proterati, pobiti i streljati jer ja to u ovih mojih 2 200 postova nigde ni za koga nisam rekao.wireless:Radikala imas na Vracaru 5800 a demokrata 12500
a ovih 5800 radikala po vama izgleda da treba zato proterati, pobiti, streljati, vesati ili sta vec???
Pa kako da ti objasnim ako slabo poznajes Beogradwireless:Posto sam ja iz NS i slabo poznajem Beograd bilo bi lepo da nam neko iz BG objasni gde su Rakovica, Cukarica, Vozdovac i Palilula? Vidim da smo tu dobili e bas lepo! :-)
Ispred su,pise ti u zbirnim rezultatima,samo ih nisam navodio po opstinama.svetolik trpkovic:A gde je DSS jel su oni ispred ili iza LDPa u Beogradu?
Da te informišem iz prve ruke, podneće ostavku.Chávez:Шта је било са Ђиласовим обећањем да ће поднети оставку на функције у странци ако Радикали буду испред ДС-а у Београду??
filatelista:Da te informišem iz prve ruke, podneće ostavku.
za razliku od nekih drugih
Neće ostati predsednik beogradski demokrataChávez:Ваљда то значи и да неће само прећи на неку другу функцију?
Којих других? Јел још неко из ДС-а дужан оставку због лошег резултата у Београду?
filatelista:Neće ostati predsednik beogradski demokrata
Ma vi imate strašne uspehe.Chávez:Ја се лично надам да ће прећи и на још одговорнију позицију у странци, за сад је одрадио одличан посао. За Радикале.
Chávez:На прошлим СРС видео себе у влади??? АХАХАХАХАХАХАХ А и сада СРС има највећи број мандата, логика ти је прсла.
На пришли СРС није победила у Београду и btw, ДС и ЛДП немају више од радикала, лоше сабираш, назад у основну школу.