Pada ukrainska vlada

migud:
Ne volim da pljujem u bunar iz kog vodu pijem, ali... ( mada sam ja, u stvari, "bunar" ;) )

Moc Amerike ima uporiste u jednoj krajnje energicnoj viziji, a vizije su dobre dok god realizacija ne krene linijom "kome zakon lezi u topuzu...". Jer ta "linija" je konfrontiranje elementarnoj egzistenciji, tu "liniju" samo arogantna pohlepa moze nedriti, a onda smo vec na nuli, jer smo Nule, precenjene lakomoscu, gluve za vapaje Majke i glupe za zadacu Oca, te se, stoga, "THE" civilizacija i suocava sa vec vidjenim: ciklus se primakao svom pocetku ;)

Ma, razmisljam ja da kupim kucicu u Rusiji i da drsko izazivam zimu, sedec' pored kamina na drva ;), al' o tome posle 50-e, kad odavde i zima u'vati bezat...

i ZAO ce biti rad da vam predostavi svoje usluge stalnog oficijalnog snabdevaca crnom ikrom... ipak, kamin bez sampanjca i kavijara... :)

Wilkołak:
Ovo drugo batice, ovo drugo! Ja sam, priznajem DOKON! Treba uskoro da sednem da spremam ispite, ali za sada sam u tzv. vakuumu. Ni tam' ni vam'

Baj d vej, to oko grejanja....trebaju nama vetrenjace, solarne ploce, biodizel....Bog da nas vidi, a ne da razmisljam da li ce mi neko zavrnuti slavinu. U stvari, mi treba da spavamo zimski san.....ne treba grejanje, ne treba struja, ne treba voda....hrana...nista! Nadignemo se tamo negde u martu, odradimo sta imamo do oktobra-novembra i jopet na kuntanje!

ni tam ni vam???
:D odakle si bratanche?

razmisljam nesto... citajuci neke postove nekih od registrovanih korisnika...
o Otkrovenju svetog Jovana ...
...
"И поклонише се звери говорећи: Ко је као звер? И ко може ратовати с њом?"
Otkr. 13.4

...
i sve nesto mislim da je odgovor : "Ljudi"... a ne mishevi...

billy_THE_kid:
Evo, da ponovim.......
Zabole me jako ona stvar za Ukrainu , a narocito njihovu vladu......
Tako sam zabrinut zbog njih da me stvarno ponekad tupo zboli medju nogama....

Толико те заболе да три пута понављаш. Биће да је у питању нешто друго.
Ради гуза к'о медуза!

Strela:
Svetom ne vlada HUMANIZAM i RENESANSA, svetom vladaju isključivo INTERESI.
Zašto bi Ukrajina po povoljnoj ceni dobijala gas od Rusije, kad je pokazala jasno ljubav
i lojalnost Zapadu, pa sad nek im Zapad plaća gas, kad ih već toliko "voli". Kad su mogli
da plate "narandžastu" revoluciju, zašto im sad ne bi pomogli oko plaćanja gasa.
Stvari koje dolaze sa zapada kupuju se po ekonomskim cenama, zašto bi gas bio
izuzetak.

ПОТПИСУЈЕМ!!!

commodore:
razmisljam nesto... citajuci neke postove nekih od registrovanih korisnika...
o Otkrovenju svetog Jovana ...
...
"И поклонише се звери говорећи: Ко је као звер? И ко може ратовати с њом?"
Otkr. 13.4

...
i sve nesto mislim da je odgovor : "Ljudi"... a ne mishevi...

Људи, си кларо!
А браћа Руси су бећ "пословали" са том звери:
http://www.harizma.com/radio/37/RussianRadio_1941.mp3

hahhhahhha...Mislim....shta reci???

Buljo the kid, situacija je slicna, ako ne i ista sa nasom

Vidim, Kazanova, da imas ocajnicku potrbu i zelju da me kao uvredis.....hahahhahahaa

Pokusaj ti je na nivou predskolske ustanove, ali za retarde...Ja, vidis nemam potrebe da tvoj nick prepravljam, trudeci se da te uvredim.....

Onaj ko sebi da nick KAZANOVA......taj je dovoljno rekao.....hahhahahahahahhha

Back