mislim da famozni kostunicin odgovr nije imao simbolicko znacenje nego je izaso u trenutku..isto ko i sva njegova histerija i bes oko slave,i znate li vi sta je slava,na slavi se ne prica ni o cemu osim o slavi itd...
pa pazi,sa mog stanovistna ne razumes ni ti nista...ali obzirom da su nam stanovista toliko razlicita,i nije bas za cudjenje

a pogotovo "rusi iza"...rusi su iza ali jedio kada treba da zavuku srbiji

i to ce se opet pokazati,kada se ti isti rusi budu zadovoljili iskazivanjem svoje moci i kontriranjem americi....neka ih,mene licno ne zanimaju (isto ko ni mi njih) samo se to preko nas lomi...al eto ti mislis da imamo ruse "iza"...
kostunica je nesposoban da vodi zemlju,interesuje ga samo premijersko mesto i nista vise.ono u cemu je sposoban je manipulacija na politickoj sceni.vec sam rekla sta mislim o strankama centra da sad ne duzim...e pa on je prototip idealnog politicara centra...moze sa svakim ako vidi da ce da se ogrebe...isto ko i kur.va.toliko o njemu.
a ovo boldovano...da imate herca (da ne kazem onog drugog) ne bi vi odustali ni zbog cega...a ne zbog popune javnog mnjenja....

sta to uopste znaci,imas glasove imas vecinu,mozes da pravis vladu kako oces...nego sve nesto mislim da mu je bilo zbog njegove guzice i premijerskog mesta...ne verujem ni da bi toma tek tako odustao od istog....a opet bi on imao vecinu u koaliciji

pa je jednim potezom izradio tupave radikale i tupave demokrate ( sve zajedno) i uvalio zadnjicu u fotelju.
i vidim okupise se i mladi i matori dssovci sada....ae pa uzivajte da ne smetam ja