PADA MIRKO

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
mirko-cvetkovic-dragan-duric-hapsenje-direktor-agencije-za-privatizaciju-vet-1357331481-248875.jpg

Ove godine cela bivsa Vlada-svi na okupu u CZ :zskace:

mirko-cvetkovic-dragan-duric-hapsenje-direktor-agencije-za-privatizaciju-vet-1357331481-248875.jpg

Ove godine cela bivsa Vlada-svi na okupu u CZ :zskace:

А вала су се претерано и били отуђили једни од других - све су биле некакве "телефонске седнице Владе". Овако ће моћи да одржавају седнице на ногама приликом шетње у затвору. Поред тога, због ефикасности је добро што ће трајање тих седница да буде строго временски ограничено. А и биће буквално - "Влада у сенци".

Poslednja izmena:
Fato, nema od toga ništa.

To što vi radite su igrice za malu decu. Kad budete porasli možda nekog ozbiljno i uhapsite. Samo do tada će voz već uveliko da protutnji.

Kriminalci koji su harali Srbijom u zadnjih 12 godina i lopovi koji su je u tom periodu krali, svima su odlično poznati (osim javnim tužiocima i drugim organima javnog gonjenja).

Umesto da DS-u narede da za 7 dana skupi 10 milijardi evra i uplati u državnu kasu ili svakom ko je imao DS knjižicu treba oduzeti sve što ima u vlasništvu a sve demokratske tajkune pravo u zatvor i ne puštati dok ne skupe još 100 milijardi evra NAŠIH pokradenih para iz kredita i nasilnim "privatizacijama" društvrenog vlasništva, ta vaša vlada SNS-SPS-dinkić je nastavili da nas zadužuju i pravi budalama !!! Svakom u ovoj državi ko zna da razmišlja svojom glavom odlično je poznato da je DS organizovano kriminalno udruženje kriminlaca a nije nikakva partija i stranka. Svi koji su u toj patriji tu su samo da bi nešto ukrali, opljačkali, nekog prevarili, izerketasali .... sve sami kriminlaci i ljudski otpad.

Sve više stičem utisak da je SNS partija koja treba da abolira i sakrije demokratsku krađu DS-a i da spase lopove koji su krali u ime demokratije i za demokratiju.

Umesto de je od Miškoviča već inkasirano bar 2 milijarde evra vi se sa njim cenjkate za nekih tričavih 30 miliona a verovatno i manje jer po običaju novinari svaku cifru ili događaj naduvaju. Sada bi trebali da ste u fazi kako da se napalati još dodatnih 3-4 milijarsdi koje duguje državi. Ali nažalost ni od onih 30 miliona neće biti ništa.

Nekim čudom da je živ Karađorđe radio bi konopac preko reda. Ako nisi znala, pročitaj knjigu od Berka Savića gde on podrobno opisuje kako se ozbiljno vlada jednom državom i kako završavaju kriminlaci pa makar to bio i Karađorđev rođeni brat Marinko koga je obesio zbog silovanja. Baš me interesuje kako će završiti manijak koji je ovih dana silovao po garažama u Beogradu. Verovatno da od vas očekuje u najmanju ruku dobru nagradu !

Poslednja izmena:
To znaci da citate tabloide i verujete im, a pravite se da ih ne citate pa jos i pricate da su to najgore novine i da ne treba da postoje :)

Душице моја мала-....па ти заиста имаш неки проблемчић??

Подели са нама....наши смо.

Видиш злато моје, овде ћеш свакодневно наћи линкове из курира, пресс-а, данас-а, Е новина, блица, Б92, НСПМ..............јер људи који желе да буду у току немају предрасуде према медијима или у другом случају прате шта раде неистомишљеници.....А има овде и доста пасионираних читача свих могућих новина, инфосајтова.... И то је све најнормалније.

Него цветићу мали, да ти случајно не патиш од неких чудних комплекса па људе делиш по томе које новине читају????:cool:
Да ли си ти један од оних ликова који..нпр. на сав глас мрзе народњаке али се на некој свадби после две чашице деру као магарци уз омражене тактове и цепају колце око астала?
П.С.
Можеш ли нам напоменути КО је на овом форуму икада рекао да не жели да прочита неке ствари из било ког медија укључујући и курир?
Или си се само мало занела у жељи да будеш виспрена?
:mazi:

Душице моја мала-....па ти заиста имаш неки проблемчић??

Подели са нама....наши смо.

Видиш злато моје, овде ћеш свакодневно наћи линкове из курира, пресс-а, данас-а, Е новина, блица, Б92, НСПМ..............јер људи који желе да буду у току немају предрасуде према медијима или у другом случају прате шта раде неистомишљеници.....А има овде и доста пасионираних читача свих могућих новина, инфосајтова.... И то је све најнормалније.

Него цветићу мали, да ти случајно не патиш од неких чудних комплекса па људе делиш по томе које новине читају????:cool:
Да ли си ти један од оних ликова који..нпр. на сав глас мрзе народњаке али се на некој свадби после две чашице деру као магарци уз омражене тактове и цепају колце око астала?
П.С.
Можеш ли нам напоменути КО је на овом форуму икада рекао да не жели да прочита неке ствари из било ког медија укључујући и курир?
Или си се само мало занела у жељи да будеш виспрена?
:mazi:

Slatka moja secerna vunicice,
Ne znam zasto si se toliko uvredio, nije mi bila namera da ikoga vredjam,ali da ti pojasnim:
Kada se neka "bezveze" vest pojavi bude: to mora di si citao-la u "kuriru" ili mora da si citao-la u "alo" "informeru" i krene podsmeh, pa onaj ko je tu "bezveze vest" izneo, bude u situaciji da mora da se brani, pa sam zato ovo shvatila kao priliku da kazem da i ti koji se toliko podsmevaju tabloidima njih takodje citaju (u to sam se u RL milion puta uverila, a i ovde) te novine, odlicno se prodaju, ko ih kupuje, ako ih niko ne cita?
Takodje, i kada pomenem "blic" opet kritika. "Press" takodje.
Kada pitam, koje novine treba citati, niko mi ne daje odgvor.
Ja nemam predrasude prema novinama ni razno-raznim televizijskim kanalima, sve me zanima.
Tako da je ovo namenjeno onima koji imaju predrasude.
Tako da pruzi ruku pomirenja, nema razloga za svadju, na istoj smo strani, moja draga usecerena jabukice, slatka secerna vunicice, svilena bombonice :zimag:

Back