Pada li 'zakon o holokaustu Nemaca' nakon pada 'zakona o genocidu Srba'?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Da se podsetimo: Događaji u Srebrenici su suđeni kao genocid nakon što je NAKNADNO promenjena definicija genocida.
Pravnicima je generalno poznata zabrana retroaktivne primene zakona.

Nemcima se nakon DSR sudilo za genocid ( holokaust) na osnovu KASNIJE usvojene definicije genocida od strane generalne skupštine ( Термин Геноцид усвојен је на заседању Генералне скупштине УН (1946). PS: Engleska verzija kaže: The United Nations Genocide Convention, which was established in 1948, defines genocide as "acts committed with intent to......)

Prema tome, da Nemci imaju muda, davno bi odbacili zakon po kojem je kažnjivo negiranje holokausta/genocida i priznaju samo 'standardni ratni zločin'!? Možda to ipak naprave 'sutra?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Геноцид

Zakon je bezveze.

Svako ima pravo da bude budala i da osporava holocaust.
Izvoli to javno ispaliti u Njemackoj pa ces vidit sta ce se dogoditi.
Vlasnik foruma na kojem sam pisao zaglavio je 5 godina bezuvjetnog zatvora zbog toga sto je otvorio platformu za slobodnu razmjenu (politickih) misljenja.

Zakon je bezveze.

Svako ima pravo da bude budala i da osporava holocaust.
Ovaj put mislim da nisam budala! Postoji viši cilj: Samo prozivam i pozivam sve eventualne neo- i pro- nacističke elemente da nam pomognu da se sruše pravno nevaljale presude Srbima za 'genocid'! Nisam ja kriv što su nam stvorili elemente za zajednički cilj!

I onda idemo na masovnu reviziju i rehabilitaciju svih koji su osuđeni na taj način! Lekcija celom svetu da više NIKADA ne rade takve svinjarije! Uz ovu praksu bilo ko može da bude osuđen za bilo kakav NOVI zakon! :klap:

Da se podsetimo: Događaji u Srebrenici su suđeni kao genocid nakon što je NAKNADNO promenjena definicija genocida.
Pravnicima je generalno poznata zabrana retroaktivne primene zakona.

Nemcima se nakon DSR sudilo za genocid ( holokaust) na osnovu KASNIJE usvojene definicije genocida od strane generalne skupštine ( Термин Геноцид усвојен је на заседању Генералне скупштине УН (1946). PS: Engleska verzija kaže: The United Nations Genocide Convention, which was established in 1948, defines genocide as "acts committed with intent to......)

Prema tome, da Nemci imaju muda, davno bi odbacili zakon po kojem je kažnjivo negiranje holokausta/genocida i priznaju samo 'standardni ratni zločin'!? Možda to ipak naprave 'sutra?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Геноцид
Nirnberški proces se desio pre 1948, tako da tu nema nikakve retroaktivnosti, a negiranje holokausta i ostalih užasnih zločina tog tipa i treba da bude zabranjeno, kako se isto ne bi ponovilo ako recimo opet neki političar tog tgipa dođe na vlast.

Izvoli to javno ispaliti u Njemackoj pa ces vidit sta ce se dogoditi.
Vlasnik foruma na kojem sam pisao zaglavio je 5 godina bezuvjetnog zatvora zbog toga sto je otvorio platformu za slobodnu razmjenu (politickih) misljenja.
Ništa mi se ne bi dogodilo! Ja sam BOLJI igrač od njih i (ovaj put!!) NE negiram holokaust, samo se borim PROTIV zakona koji to negiranje kažnjava! :zcepanje:

Nirnberški proces se desio pre 1948, tako da tu nema nikakve retroaktivnosti, a negiranje holokausta i ostalih užasnih zločina tog tipa i treba da bude zabranjeno, kako se isto ne bi ponovilo ako recimo opet neki političar tog tgipa dođe na vlast.
Hvala, još BOLJE! Nemcima suđeno prema Konvenciji koja je čak i KASNIJE usvojena? Ajde da je nakon toga....

Ništa mi se ne bi dogodilo! Ja sam BOLJI igrač od njih i (ovaj put!!) NE negiram holokaust, samo se borim PROTIV zakona koji to negiranje kažnjava! :zcepanje:
To je OK.
Ja se isto slazem da su konc logori za Zidove postojali, ali to Zidovima nije dovoljno.
Oni zele bijelacki etnomazohizam.
Ja sam iskreno prestao polagati nade u bijelu, krscansku Europu, sve vise i vise podrzavam sijite koji se ocito jedini protiv njih bore.
Nije iskljuceno da cu se pod stare dane dati pomuslimaniti i osunetiti, a mrzio sam balinluk iz dna duse.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back