Пад надстрешице у Новом Саду и "Инцидент у Глајвицу"

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.976
ауторска тема

"Даћу повод за почетак рата. Није битно да ли је веродостојан или није. Победника после не питају да ли је говорио истину. Када се започиње и води рат, није битно право, него победа.Ићи ћете са још пет или шест чланова Зихерхајтсдинста у Глајвиц. У одређено време, које ће вам бити саопштено, инсценираћете напад на радио станицу. Треба изазвати утисак да су тај напад извели Пољаци. Нашој пропаганди је због иностране штампе потребан доказ да је Пољска више пута повредила границу."

Ове речи је изрекао Адолф Хитлер 22 августа 1939 године када је издао наређење и план напада на Пољску .

Исцениран напад је извршила група СС официра и ту превару је искористила као повод за почетак другог светског рата .

Ова Гебелсова метода пропаганде која је касније доведена до савршенства је држала под контролом масе људи и чак оправдавала систематско уништавање народа у целини , између осталог словенског народа ..

Мене ништа не може изненадити , али ме увек подсети на један инцидент ,пре 5 Октобра, када су досовци бацали флајере , чак и из ваздуха, на којима је писало да долази "човек из народа" који ће да "обнови Србију" ткз фабриковано "Креманско пророчанство" које је до те мере било фабриковано и обликовано да је обичан човек могао да помисли и да поверује у то "чудо" у нади за боље сутра.

Ово је показатељ да се досовски полтичари никада нису либили преваре као основе доласка на власт , стога може бити и да је "пад надстрешице у Новом Саду" изрежиран од стране оних који су бацали летке о непостојећем пророчанству а њихов идејни творац исцениро напад на Пољску .

питање је да ли ће икада да одговарају за то и када .

Нови Сад није изабран без разлога и то можемо да видимо у отвореним позивима на сепаратизам и потпуно полтичку сецесију група које постоје и које желе на пример да се Војводина прогласи не републиком , него државом а исто тако кроз ове протесте и користећи пад надстрешнице у Новом Саду постоје и потребе да се то прошири и на област Рашке .

то није ништа ново јер Запад је ту политику отворено подржавао и да иде до потпуног нестанка Србије и српског народа у целини .

GzTbrVgWkAA9LP9.jpg

Нови Сад није изабран без разлога и то можемо да видимо у отвореним позивима на сепаратизам и потпуно полтичку сецесију група које постоје и које желе на пример да се Војводина прогласи не републиком , него државом а исто тако кроз ове протесте и користећи пад надстрешнице у Новом Саду постоје и потребе да се то прошири и на област Рашке .

то није ништа ново јер Запад је ту политику отворено подржавао и да иде до потпуног нестанка Србије и српског народа у целини .
Izmislili banditi, nikakva nadstrešnica nije pala, jel' to tvrdiš?

Ako je to ono što tvrdiš, onda ne znam šta bih rekao osim da pitam jel' vam tu hrana OK, treba li nešto da se donese

ако може нешто конкретно на тему јер тема није о председнику Србије .
Vučić je otvarao taj kolodvor u Novom Sadu kao potpuno obnovljen da bi se samo mjesec dana kasnije raspao i pobio 16 ljudi pa tvrdio da ipak nije sve urađeno što je prije tvrdio da je plaćeno.

Izmislili banditi, nikakva nadstrešnica nije pala, jel' to tvrdiš?

Ako je to ono što tvrdiš, onda ne znam šta bih rekao osim da pitam jel' vam tu hrana OK, treba li nešto da se donese

пала је ,али је пала као чин тероризма од стране оних који су желели да изазову хаос и нереде.

пала је ,али је пала као чин тероризма од стране оних који су желели да изазову хаос и нереде.
Jeste, čist terorizam je bio da idioti dodaju 23 tone pločica, lepka i stakla na nadstrešnicu a ne provere da li stari zarđali ankeri mogu da izdrže dodatnu težinu.

SNS eksperti građevinari teroristi.

Ово је показатељ да се досовски полтичари никада нису либили преваре као основе доласка на власт , стога може бити и да је "пад надстрешице у Новом Саду" изрежиран од стране оних који су бацали летке о непостојећем пророчанству а њихов идејни творац исцениро напад на Пољску .
1756415997452.jpeg

1756416153487.jpeg

Vučić je otvarao taj kolodvor u Novom Sadu kao potpuno obnovljen da bi se samo mjesec dana kasnije raspao i pobio 16 ljudi pa tvrdio da ipak nije sve urađeno što je prije tvrdio da je plaćeno.
Netačno.Vučić je rekao da nadstešnica nije rekonstruisana što je verovatno tačno jer da jeste rekonstruisana verovatno bi primetili koroziju na sajlama.Renoviranje i rekonstrukcija nisu pojmovi istog značenja.

Imao si uvid u njihove članske karte političkih partija ili brabonjaš napamet ?
Imao sam uvid u činjenicu ko je požurivao radove zbog presecanja crvenih traka i zašto je mnogo toga urađeno ofrlje i mimo protokola.

A kaže naš narod, što je brzo to je i kuso. Jesi li ti čuo tu poslovicu isto, verovatno jesi.

Imao sam uvid u činjenicu ko je požurivao radove zbog presecanja crvenih traka i zašto je mnogo toga urađeno ofrlje i mimo protokola.

A kaže naš narod, što je brzo to je i kuso. Jesi li ti čuo tu poslovicu isto, verovatno jesi.
Nemaš ti uvid ni u šta nego samo brabonjaš..Velika većina odgovornih koji su radili na rekonstrukciji dugo su u poslovima građevinarstva uključujući i one iz projektantskog biroa koji su radili projekat rekonstrukcije kao i oni koji zaduženi za poslove nadzora.Dobar deo je zaposlen odnsono na te pozicije došao u vreme prethodne predvučićeve vlasti i tad su po tebi bili pametni ali su tokom Vučić SNS vlasti zatupavevili.
Samo brabonjaš Sisi.

Nemaš ti uvid ni u šta nego samo brabonjaš..Velika većina odgovornih koji su radili na rekonstrukciji dugo su u poslovima građevinarstva uključujući i one one iz projektantskog biroa koji su radili projekat rekonstrukcije i oni koji zaduženi za poslove nadzora.Dobar deo je zaposlen odnsono na te pozicije došao u vreme prethodne predvučićeve vlasti i tad su po tebi bili pametni ali su tokom Vučić SNS vlasti zatupavevili.
Samo brabonjaš Sisi.
Vidim počeo si da vređaš, znači da ostaješ bez argumenata. To sam i očekivao, mnogo puta video na forumu za ovih četvrt veka koliko sam ovde.

Ako obratiš pažnju, videćeš da ja umem da razgovaram a da ne vređam. Šta misliš zašto?

Braniš ljude koji su slali emailove, požurivali radove, uradili sve van protokola... i napravili sranje. O parama koje su ukrali bolje da ne pričamo.

https://beta.rs/content/218613-grad...mentacije-rekonstrukcije-stanice-u-novom-sadu

Vidim počeo si da vređaš, znači da ostaješ bez argumenata. To sam i očekivao, mnogo puta video na forumu za ovih četvrt veka koliko sam ovde.

Ako obratiš pažnju, videćeš da ja umem da razgovaram a da ne vređam. Šta misliš zašto?

Braniš ljude koji su slali emailove, požurivali radove, uradili sve van protokola... i napravili sranje. O parama koje su ukrali bolje da ne pričamo.

https://beta.rs/content/218613-grad...mentacije-rekonstrukcije-stanice-u-novom-sadu
Uobičajena pojava je požurivanje preduzeća da posao završe sa sto manje docnje.Isto tako je uobičajena pojava da preduzećima koja su dobila posao kod države taj posao nije prioritet nego da su im prioritet neki drugi poslovi gde su naručioci posla privatna lica dok im je posao sa državom odnosno zarada već u džepu.
Niko na projektata odnosno na one koji su odobrili projekat a koji nije sadržavao i uvid u stranje sajli nije vršio pritisak odnosno nije ih pozurivao.
Čak postoje autoritativna mišljenja da bi u slučaju da je projekat sadržavao uvid u stanje sajli,korozija lako moguće ostala neprimećena jer je praksa takva da se smatra da je dovoljan delimičan uvid a u ovom slučaju korozijom je bilo zahvaćeno svega oko 5 % sajli.

Svaka tebi čast na živcima ali tako to biva kada se dopusti otvaranje teme bazirano na čistoj deluziji očigledno psihički bolesne osobe.

Tu se normalno nakače i drugi dežurni spineri i botovi i ti sebe uhvatiš u situaciji gde nekome objašnjavaš da pad nadstrešnice nije posledica "planiranog terorističkog napada".

Žao mi je ali pobedili su, uvuku te u blato i mulj najbesmislenijih i najmonstruoznijih laži pa se ti sad valjalj u njihovoj prirodnoj sredini i ubeđuj ih da crno nije belo i obrnuto

Moram priznati da mi je ideja o tome da u Srbiji postoji toliko jedinki koje sa radošću isčekuju vesti o tragedijama svojih sugrađana jer veruju da su tragedije prečica ka osvajanju vlasti bila nezamisliva sve do 2023 godine i masarka u Ribnikaru i Duboni.
Jeste aktuelni režim korupmpiran i lopovski preko svake mere kao što su i svi dosadašnji srpski režimi bili takvi a takvi će biti i svi budući međutim mnogo veći srpski problem jeste postojanje tako velikog broja kako ih drukćije nazvati nego monstrumima.

Jeste, čist terorizam je bio da idioti dodaju 23 tone pločica, lepka i stakla na nadstrešnicu a ne provere da li stari zarđali ankeri mogu da izdrže dodatnu težinu.

SNS eksperti građevinari teroristi.
Ne, to je bilo vibraciono oružje. Lepo kaže ona mudra gospođa: ma kaaaakvi pala, pa nemoj da se pravimo na budale, to su teroristi uradili.

Moram priznati da mi je ideja o tome da u Srbiji postoji toliko jedinki koje sa radošću isčekuju vesti o tragedijama svojih sugrađana jer veruju da su tragedije prečica ka osvajanju vlasti bila nezamisliva sve do 2023 godine i masarka u Ribnikaru i Duboni.
Jeste aktuelni režim korupmpiran i lopovski preko svake mere kao što su i svi dosadašnji srpski režimi bili takvi a takvi će biti i svi budući međutim mnogo veći srpski problem jeste postojanje tako velikog broja kako ih drukćije nazvati nego monstrumima.
Ne budali.

Back