Pad imunitete i probavni problemi

a jel imas problema sa urinarnim infekcijama? posto tamo nisi naveo
vidi nije strasno ali ukazuje da mozda imas neke bakterijice u mokraci
svezi eritrociti znaci da je problem tu oko besike, sto je dobro, da nisu svezi znacilo bi verovatnije bubrezi
vidi sa dr da odradis urinokulturu da vidite sta ce tu da bude
ovi pozitivni ketoni nije nista strasno ali je alarm da je organizam izmrcvaren i u sustini gladan, oni se pojave kad se izgladnjuje i neredovno hrani
takodje ih ima i kod secerasa, ali ako ti je secer ok onda je znak samo da treba da sredis ishranu, i verovatno opet posledica te lose stolice cestih proliva, ne dobija organizam dovoljno hrane
ako pak imas povisen secer to je vec druga prica

nije strasno ali govori da ima nekih problemcica
nemoj se plasiti sve se to resi

- - - - - - - - - -

i jel tebi neko radio orl briseve?

Ne znam da li sam naveo od simptoma da su mi usta suva i da me peckaji , kao i jezik sto me pecka.

Posle nalaza urina odmah sledeceg jutra sam otisao na proverim secer i to na dva mesta. Bio je 5.4 i 5.79. Znaci nije secer mada sam na gornjij granici, ali jeste nesto sa bubrezima.

Brisevi grla, nosa i jezika su negativni.
Urino kultura, nema izolovanih bakterija, ali nista nisu naveli za gljivice.

Analiza stolice: Canddida spp. veliki broj

Ja iskreno sumnjam da imam opasnu kandidijazu i da je napala bubrege.

Sutra vadim krv da bih proverio preko IG testa da vidim da li ima kandide. Takodje cu da uradim celu mikrobiologiju krvi.

Nikada nisam imao urinarnu infekciju.

da onda su ketoni iz razloga koji sam navela, nije strasno
prvo moras da sredis kandidu u crevima i da redukujes ishranu zbog toga, to ces sve sa dr da dogovoris
kad se sve to normalizuje i kad budes jeo i apsorbovao normalno onda ce i ketoni da nestanu iz mokrace....osim ako ta gornja granica polako ne prelazi u problem...al to vidi sa dr, pa isprati malo taj nivo secera redovnije
povisen secer pogoduje kandidi

Poslednja izmena:

Back