Paco Rabanne parfemi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
380.600
Paco Rabanne parfem, 1 Million Parfum, predstavlja senzorno iskustvo, koje prkosi svim pravilima, dodajući dodir neodoljive zavodljivosti.Kreiran od strane pravih stručnjaka na polju mirisa, Kristofa Rajnoda i Kventina Biša, novi parfem predstavlja bogatu aromu,
koja neprimetno spaja note kože sa cvetnim, evocirajući scene vrelih letnjih noći.

One Million parfem je moćan, a sastoji se od nota grejpfruta, crvene pomorandže, nane, ruže, cimeta, začina, svetle kože, belog drveta, pačulija i ambera. Inspiracija za parfem je zlato koje je u svim civilizacijama i religijama uspevalo da zavede čovečanstvo.

One Million od Paco Rabanna je veoma muževan, senzualan i oštar muški parfem.

Eau de Parfum dostupan je u verzijama od 50 i 100 ml.

15858593_29056010_2048.jpg

Paco Rabanne je brend koji je postao popularan sa svojim legendarnim ženskim parfemom Calandre. Paco Rabbane parfem izašao je na tržište 1969. godine. To je ujedno njegov prvi parfem. Nakon njega je sledio niz inovativnih mirisa u prepoznatljivim bočicama za muškarce i žene. Kroz modnu kuću Paco Rabanne do sada je prošlo 69 parfema, a neki od najznačajnijih i najpopularnijih su: Paco Rabbane Lady Million, Paco Rabbane One Million, Paco Rabbane Invictus, Paco Rabbane Ultraviolet, Paco Rabbane Black XS i Paco Rabbane Olympea
paco-rabanne-olympea-legend-edp-80ml.jpg

jedini koji sam voleo je ultraviolet jos kad je prvi put izasao
a ne pratim odavno nesto muske parfeme...ali onog se secam...bas mi je bio...bezlican...
Ultraviolet-a ne znam....

Volela sam od ovih popularnih Code...mozda VIP 212(ali ga se nesto ne secam), Bvlgari (neke sveze, morske) ..a od ostalih sta znam...volim da osetim nekada i one stare muske, koje niko ne nosi...Fahrenheit...Hermesove... a ok je i Nivea :mrgreen:
a ima ih...

Paco Rabanne je poznati španski modni dizajner koji je osnovao svoju kompaniju 1966. godine. Jedan od retkih kreatora koji spaja nespojivo. Nema sumnje da je talentovani Paco jedinstven u dizajnu haljina i odeće nosive u svakoj prilici. Pored garderobe, proizvodi parfeme sa neobičnim mirisnim notama i to su, po svemu sudeći, veoma luksuzna izdanja. Prvi parfem izašao je 1969. godine.

Paco Rabanne parfemi su napravljeni u saradnji sa parfimerima kao što su: Olivier Cresp, Emilie (Bevierre) Coppermann, Fabrice Pellegrin, Mark Buxton, Michel Hy, Robert Gonnon, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion, Jean Guichard, Rosendo Mateu, Jean Martel, Jacques Cavallier, Pierre Wargnye, Gerard Anthony, Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard, Beatrice Piquet i Bruno Jovanović.

za ovaj kazu da je najbolje kotiran Paco zenski parfem...nisam ga probala :rumenko:

Ultraviolet Paco Rabanne za žene​

375x500.519.jpg

Gornje note su Biber, Narandžasta Paprika, Crvena paprika, Kajsija, Korijander, Svježi badem i Palisander; srednje note su Ljubičica, Japanski osmantus, Ruža i jasmin; bazne note su Vanilija, Amber, pačuli i Kedar.

Back