Pacijent polomio nos medicinskoj sestri!

Nadam se da će taj pacijent biti sankcionisan na odgovarajući način. Koliko god da ga je (ukoliko jeste) šikanirala ko mu daje za pravo da bude toliko agresivan? A najgore je što mu se ovde daje neka pažnja i podrška? Koliko nas je doživelo probleme u nekoj zdravstvenoj ustanovi i koliko je nas napalo osoblje?
A da li je neko razmišljao da je u pitanju napad na nacionalnoj osnovi?

nadam se da će i švester biti sankcionisana ako za to postoji razlog

ko propagira nasilje ? o cemu ti to ? znas kako pogresno si protumacio moj post...

Naravno, koliko god da sam kivan na zdravstvo ni ja ne propagiram nasilje nad čak i besprizornim ponašanjem većeg dela medicinskog osoblja u Srbiji ali svakako imam razumevanja i za pacijenta čiju bih priču takođe voleo da čujem a ne samo naučenu jadikovku lekara i sestara. Njih je gotovo nemoguće optužiti za bilo šta jer se neprincipijelno pokrivaju u svakoj situaciji ove vrste. Vrana vrani oči ne vadi.

Ali kako to kod nas inače biva na ovakve događaje vlast i struka ne odgovaraju javnom raspravom koja treba da dovede do istine već pojačavanjem propagande u svoju korist.

Juče su na B92 doveli onog popeznog razmetljivca Bajeca i grupu lekara koji su sve vreme pričali o nezadrživom napretku srpske medicine, kako će da kupuju robote za potrebe hirurgije kojima se upravlja džojstikom iz kauča, dakle budućnost je već počela na KBC i tako to.

Sa druge strane stvarnost je da ni na magnetnu rezonancu ne može da se ode bez minimum 4 meseca čekanja a za najbanalnije operacije ukoliko nisi baš zamro načisto čeka se po dve-tri godine. Za običnu fizioterapiju čeka se dva meseca a o složenijim terapijama da ne pričamo. Dermatolozi ne umeju ni sa običnim žuljevima i aknama da se izbore, ne umeju čak i pravu terapiju da ti prepišu, od 3 oftamologa ćeš dobiti 4 različite dioptrije, neopisivo je kakav tu haos vlada a režim sve to zataškava i primorava ljude da se povinuju torturi koja vlada u sistemu zdravstvene zaštite ignorišući žalbe građana koje po pravilu ostaju bez epiloga.

Ali nije tako samo u zdravstvu već svuda što je pod državnom šapom.

Neko je dobro primetio da je u demokratskoj Srbiji pravo žalbe ukinuto.

Poslednja izmena:

Back