Pacifikacija i emancipacija Pastuna - kako to izvesti

А што су твоји љубљени западњаци основали све те талибане, муџахедине и Ал-Каиде?
U zadnje vreme postavljaš sve neka glupa pitanja...
Pa ima posla ko hoće da radi.
Eto SSSR je davno pao ali ti i dalje to ne vidiš ali znaš da je zapad na izdisaju 🤡

Podrska bradatim jazavcima u sandalama, mora postojati protuteza ovom suludom liberalskom svijetu gdje zene gumenim kitama siluju muskarce!!!
Nikako da te pitam, zasto mrzis Zorana Milanovica?

Ja npr ne posmatram politicare kroz te tricarije koliko su uspesni, kakvi su im rezultati vladavine i za kakve se vrednosti zalazu. Meni je kod drzavnika najbitnije da li je zabavan ili ne.
A gospodin Zoran Milanovic, Bog ga poziveo, je neisrcpni svetionik zabave. Napusava pimpekom sve oko sebe, elegantno i sa stilom.

Nikako da te pitam, zasto mrzis Zorana Milanovica?

Ja npr ne posmatram politicare kroz te tricarije koliko su uspesni, kakvi su im rezultati vladavine i za kakve se vrednosti zalazu. Meni je kod drzavnika najbitnije da li je zabavan ili ne.
A gospodin Zoran Milanovic, Bog ga poziveo, je neisrcpni svetionik zabave. Napusava pimpekom sve oko sebe, elegantno i sa stilom.
Kada vidim onu njegovu bubuljicavu, zvaljavu -u-stasku gubicu.... ufffff, svasta mi padne na pamet!!!!

:poludeo::poludeo::poludeo:

5jugsa.jpg

Tako...

Американци су започели еманципацију остављајући им војну технику и сад
јадни Паштуни немају куд, хтели не хтели мораће прихватити инструкторе
и почети читати, писати и учити све те војне доктрине за употребу модерног
софистицираног наоружања. То је само први корак ка описмењавању и
еманципацији, после следи практична примена знања.

Back