Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
A zbilja, zasto ti nije padalo na pamet da se zabavljas s njom...?strani placenik:AnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
Nema to veze sa izgledom!! Cak sta vise mislim da se krsevi kresnu sa vise njih! A najlepse mi je bilo sa devojkom koju sam tad stvarno voleo iako nismo bili zajedno (imali smo po vezu sa strane). Iako je bila krs i promiskuitetna (da ne kazem k*urva) bio je to najlepsi seks. Interesantno, nije mi padalo na pamet da se zabavljam sa njom iako je volim.
Nema to veze ona koja je ruzna ce sa ruznim a ona lepa sa lepim mada cak one ruzne promene vise muskaraca od onih lepih jer se lepe vise cuvaju i mnogo su izbirljivijeAnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
POP Mare:Nema to veze ona koja je ruzna ce sa ruznim a ona lepa sa lepim mada cak one ruzne promene vise muskaraca od onih lepih jer se lepe vise cuvaju i mnogo su izbirljivijeAnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
strani placenik:AnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
Nema to veze sa izgledom!! Cak sta vise mislim da se krsevi kresnu sa vise njih! A najlepse mi je bilo sa devojkom koju sam tad stvarno voleo iako nismo bili zajedno (imali smo po vezu sa strane). Iako je bila krs i promiskuitetna (da ne kazem k*urva) bio je to najlepsi seks. Interesantno, nije mi padalo na pamet da se zabavljam sa njom iako je volim.
jagodica:strani placenik:AnaMaria:Zavisi,koliko dobro izgleda....tj od toga ad li je krsh riba ili extra....![]()
izvini a je l u redu da nekog nazivas "krshem"?
koji je kriterijum za "lepe" a koji za "ruzne"
Gazdarica:Onako, realno i istinito, sta te je sprijecilo u tome...?