- Poruka
- 43.045
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta muskarac ili žena od 45 godina može pronaći na tržištu društva našeg ili vašeg ?
Šta muskarac ili žena od 45 godina može pronaći na tržištu društva našeg ili vašeg ?
Mislis ---> jadi i belaj ?
Ne mislim.. msm da je strašno koristiti reč tržište...
Ljudi ne umiru tako lako, pate se dugo..
Eh da je lako...![]()
shto pitash?...osh se udajesh?!
Nisam planirala a bili se ti ženio ?
![]()
Ako ima istoriju, što ima istoriju, ako nema, sigurno je dileja što nema istoriju...
.A u suštini, koga zabole šta drugi ljudi misle...
ma bi ja al me netje((
Mislim
Nemoj da mi ides na živce i odgovori na temu
Ako nećeš da odgovoriš nemoj je no spamovati tim pseudo zgrozavanjem
Mislim
Nemoj da mi ides na živce i odgovori na temu
Ako nećeš da odgovoriš nemoj je no spamovati tim pseudo zgrozavanjem
Kjaaaaiiiiii!!!
@tema
Kako da ja odgovorim kada mi nije 45 vec 33 a osjecam se kao da su mi 22.
Sretnem po nekada one od 40 leta...i kao curice su...nista manje ni vise.
Nema trzista za ove i one...sve je to isto![]()
Ja ne razumem temu![]()
Ja ne razumem temu![]()
Opet prozivas matorce.Kad bi te neki takav chikica svojski kresnuo bilo bi "ajme meni" i trebala bi ti mokra krpa za 'ladjenje, to se zove ispitivanje trzista na odredjenom uzorku.
![]()