Pa sta ako varaju!!!

Anonymous:
Da slazem se sa svima vama koji govorite o potpunoj ispunjenosti i totalnom zadovoljstvu sa svojim partnerom. Ali svaka veza i svaki brak, ma koliko vi savrseno funkcionisali, upada u krizu vremenom, i to je neminovno :!: Naravno da emocije ne slabe, one ostaju iste, samo dolazi do prezasicenja ( setite se filma 'Nekoliko lekcija o ljubavi' ). E sada, sve zavisi kako se ko snadje. Ona samo kaze da ako vas partner ipak odluci da pruzi sebi malo vise lufta ne treba da padate u trans nego da i vi malo iskulirate.
Na kraju krajeva vas partner se ipak vraca u vas krevet i nastavljate sa svojom harmonijom tamo gde sste stali. Ako tako shvatite i prebrodite krizni period to vas samo moze jos vise vezati i ocvrsnuti. I svi su zadovoljni :P

Uh...valjda ste me razumeli...

Ups, ovo sam bila ja, zaboravih da se prijavim...

Anonymous:
Da slazem se sa svima vama koji govorite o potpunoj ispunjenosti i totalnom zadovoljstvu sa svojim partnerom. Ali svaka veza i svaki brak, ma koliko vi savrseno funkcionisali, upada u krizu vremenom, i to je neminovno :!: Naravno da emocije ne slabe, one ostaju iste, samo dolazi do prezasicenja ( setite se filma 'Nekoliko lekcija o ljubavi' ). E sada, sve zavisi kako se ko snadje. Ona samo kaze da ako vas partner ipak odluci da pruzi sebi malo vise lufta ne treba da padate u trans nego da i vi malo iskulirate.
Na kraju krajeva vas partner se ipak vraca u vas krevet i nastavljate sa svojom harmonijom tamo gde sste stali. Ako tako shvatite i prebrodite krizni period to vas samo moze jos vise vezati i ocvrsnuti. I svi su zadovoljni :P

To je otprilike ono sto sam i ja htela da kazem. Verovatno se nisam dobro izrazila pa su me mnogi pogresno razumeli. Pozdrav!

Alf1:
Anonymous:

To je otprilike ono sto sam i ja htela da kazem. Verovatno se nisam dobro izrazila pa su me mnogi pogresno razumeli. Pozdrav!

E svasta...
Ja te uopste nisam razumela, mozda sam previse glupa da bih shvatila tako dubokoumne misli... :roll:
Jel to znaci da ukoliko budem imala odredjeni problem sa svojim momkom isti treba da resavam tako sto cu se kresnuti sa strane??? Hmmm... a ja sve vreme zivela u zabludi i mislila da probleme treba da resavam tako sto cu se potruditi da pronadjem uzrok njivog nastanka...
E hvala ti puno sto si mi otvorila oci idem odmah da predlozim ovo svom momku da vidim sta misli... :lol:

lady me:
Alf1:
Anonymous:

E svasta...
Ja te uopste nisam razumela, mozda sam previse glupa da bih shvatila tako dubokoumne misli... :roll:
Jel to znaci da ukoliko budem imala odredjeni problem sa svojim momkom isti treba da resavam tako sto cu se kresnuti sa strane??? Hmmm... a ja sve vreme zivela u zabludi i mislila da probleme treba da resavam tako sto cu se potruditi da pronadjem uzrok njivog nastanka...
E hvala ti puno sto si mi otvorila oci idem odmah da predlozim ovo svom momku da vidim sta misli... :lol:

Hm, ti ili nisi procitala moj text ili si kao sto si sama rekla malko priglupa...ali dobro...
Ja nikada nisam napisala da ako imas neki (bilo koji) problem sa svojim partnerom da treba da ga resis tako sto ces uskociti nekom drugom u krevet, vec da ako tebe tvoj partner vara, ne treba da dozivljavas nervni slom i da dramis,nego da se potrudis da ulepsas sebi zivot sto vise mozes i ako ti pricinjava zadovoljstvo da budes sa jos nekim, budi :!:
Jer vi svakako imate jedno drugo, samo nista nije savrseno :!:

I meni je sve ovo bilo odbojno, posto smo vecina nas odgajane na bajkama o vecnoj sreci, ali stvarnost je nesto drugo. Pa zato umesto da camis kuci sama i pitas se gde si pogresila, uzivaj malo u zivotu i ljudima, jer ipak na svetu postoji gomila dobrih stvari koje bi mogla da radis!!!
Zivot jeste lep, ali ako ti to zelis i ako se sam potrudis da ga ulepsas!!!

A ako i dalje mislis da pricam gluposti, shvatices sve i sama sa godinama...zato ne zivi u zabludi...

Pozdrav za Mamu73 ( ovo sve je posebno karakteristicno za njeno godiste i plus minus koja godina...) :wink:

Ova tri poslednja lika su definitivno zalutali.
Ocigledno niste dovoljno dugo u toj svojoj vezi, jer verujte mi, pre ili kasnije ... :D

A fora i jeste u tome da furas ego trip. Jer, tako ces zadovoljiti sve svoje potrebe, bices pun pozitivne energije i zracices okolo.
Samo srecna i zadovoljna zena ( pogotovo majka) moze biti dobra zena odn. majka :!: 8)

Prevara je shit!
ALi shit happens... i moze se desiti svakome. Pod raznim okolnostima.
Znam samo jedno:
ako sam vjeran, nisam vjeran zbog nje nego zbog sebe.
U svakom drugom slucaju ce naici razocarenja koje ce me ugurati u nevjerstvo.
Obrazlozenje da ti njega treba da prevaris zbog toga sto on tebe vara je NOTORNA GLUPOST!
ALi dok je takvih, mi koji smo singl cemo vazda imati sta da poyebemo sa strane. Onako usput. Bez obaveza. Ionako se ne smije to nigdje iznijeti!

Svaka ljubav koja ne traje do smrti i koja nije vjerna i nije ljubav.
Ona je ili vjecna i vjerna ili je samo subistvovanje dvije tuzne jedinke.

cavalli:
Hm, ti ili nisi procitala moj text ili si kao sto si sama rekla malko priglupa...ali dobro...
Ja nikada nisam napisala da ako imas neki (bilo koji) problem sa svojim partnerom da treba da ga resis tako sto ces uskociti nekom drugom u krevet, vec da ako tebe tvoj partner vara, ne treba da dozivljavas nervni slom i da dramis,nego da se potrudis da ulepsas sebi zivot sto vise mozes i ako ti pricinjava zadovoljstvo da budes sa jos nekim, budi :!:
Jer vi svakako imate jedno drugo, samo nista nije savrseno :!:

I meni je sve ovo bilo odbojno, posto smo vecina nas odgajane na bajkama o vecnoj sreci, ali stvarnost je nesto drugo. Pa zato umesto da camis kuci sama i pitas se gde si pogresila, uzivaj malo u zivotu i ljudima, jer ipak na svetu postoji gomila dobrih stvari koje bi mogla da radis!!!
Zivot jeste lep, ali ako ti to zelis i ako se sam potrudis da ga ulepsas!!!

A ako i dalje mislis da pricam gluposti, shvatices sve i sama sa godinama...zato ne zivi u zabludi...

Pozdrav za Mamu73 ( ovo sve je posebno karakteristicno za njeno godiste i plus minus koja godina...) :wink:

Da i dalje mislim da pricas gluposti ...
Spadam u "plus minus koja godina u odnosu na Mamu73" tako da tvoj komentar "shvatices sve sa godinama ne vazi... Eto godine prosle a ja nisam shvatila ...
Imam dugu i stabilnu vezu i sa istim zarom vodimo ljubav kao i prvi put.
No dobro, to je sve pitanje vaspitanja, karaktera, okoline i jos mnogo cega...

Ne znam sto se toliko brinemo oko toga???
Varanje?
Valjda mi nije dovoljno to sto nalazim sa nekom zenom. AKo se buni, necu je varati. Ostavicu je.
Ako je nekom dobro samnom a treba mu jos neko, boze moj. Pa sta?
Kada bude pravo, ona PRAVA stvar, nikom nece trebati nista vise.
Sve ostalo su lagane igre. Nema potrebe da se komplikuje zivot.

Nije stvar u varanju, nego u zapostavljanju.
Ako me vara, a pri tom ja to ne osetim, u smislu da mene zadovoljava u svakom pogledu, onda je ok. Na primer, nisam u Beogradu mesec dana i on me prevari za to vreme, boze moj.
Ali ako sam tu, kao volimo se, seks nam je dobar, sve je kao ok, a on odabere da umesto sa mnom bude sa nekom drugom, onda ce to biti problem.

A ta filozofija, kao prevario te je pa sad mozes i ti njega, sta to znaci? Ti imas potrebu da ga prevaris sve vreme i sad samo cekas "zeleno svetlo" pa da to i uradis? Ne razumem. Ili nemas potrebu da ga prevaris, ali posto je on vec tebe, onda ces ti da mu vratis istom merom? To su gluposti, nijedna osveta nije dobra.
Druga je stvar ako je veza "slobodnija" i od samog starta funkcionise tako da svako moze da bude i sa nekim drugim a da partneru to ne smeta. Samo se meni cini da ovde nije to slucaj, vec upravo "zeleno svetlo".

Ne zelim da niko bude povredjen ali:
ako nas neko vara znaci da mu nismo dovoljni. Mi, ili nasa zajednicka prica. Sa tim se moramo suociti. Samo ne treba bacati krivicu na sebe,To je jako tesko i sa tim se tesko mirimo.
Mozda je takvo neko zivotno doba, faza sazrevanja, okolnosti, kompleksi. Svasta moze da bude.
Srecno i
HRABRO!!!!

Back