"Pa šta ako su deca, prave mi konkurenciju" Dečak prodavao limunadu za džeparac, stariji muškarac počeo da se fizički iživljava (video)

Prosto je rešenje, zaposliti srpsku decu da ne odlaze, i to trećinu sada zaposlenih, a sve ostalo razjuriti odgovarajućim sankcijama... Deca da im izmere učinak i znanje....
Ne bi bilo lose da ih zaposle u pravljenju klupica , to nije tesko, ili obnovi tobogana...mogu to deca da nauce, a onda ce vise klupica ostati citavo....

Sramota [ za one ciji je posao zastita svakog deteta ]je slati decu na ulicu da nesto prodaju ~ daleko bilo da to iko mora ~ zar ne postoji neka vrsta pomoci koja se moze davati svima kojima treba?

Sramota je kad se vidi da smo te oznake beznadja koje gledamo u inostranstvu pustili u nasu zemlju gde zausta ne treba da postoji.

"Deca su nam zlatna, kakvi su odrasli", rečenica je koja bi mogla da opiše šokantnu i sramotnu scenu koja se nedavno odigrala na Kalemegdanu, kada je stariji muškarac fizički nasrnuo na dečaka i to zbog - limunade.

4pmk9kpTURBXy83YmE0ZjUxMzY2NmUxMzYxNGNiZDQ4MzljMTU5MTE1Ny5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Naime, na Tviter profilu "dsds_567" pojavio se video u kom se može videti sramotan potez starijeg muškarca, kada je, nakon kraće prepirke, fizički napao dečaka koji je zajedno sa svojim drugom prodavao ceđeni sok i na taj način mu pravio "konkurenciju".

"Deca su za vreme raspusta samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek 50+ godina napao. Dete je izbezumljeno i toliko napadnuto da je prilikom čovekovog nasilja ostao bez patike... Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta jer dva maloletna dečaka prodaju sokove i time prave konkurenciju njemu koji ima štand. Zavodi red i kaže kako je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala. Pazite svoju decu!", objasnila je u video snimku devojka koja je celu situaciju i snimala.

"Pa šta ako su maloletni"​

Nakon što je, snimajući video devojka par puta skrenula pažnju čoveku da pusti dete, da je maloletno i da će zvati policiju, on joj je odgovorio:

"Pa šta ako je maloletno, produži svojim putem. Prodaje tu sokove, a prodajem i ja. Ja ga ne maltretiram, ono mene maltretira", rekao je stariji muškarac.

Dvojica dečaka, vidno uznemirena, kako se može čuti u videu, objasnili su da im je prvobitno stariji muškarac rekao da se sklone, što su i uradili, međutim i tada su mu smetali.

"Rekao je da se sklonimo, što smo i uradili i onda smo došli ovde na klupicu i to mu je smetalo. Njemu nismo ništa uradili loše, on je mene udario po glavi. Sad sam zvao mamu, rekla je da zovete policiju", rekao je jedan dečak kroz drhtav glas.

Za sada nema odgovora da li je policija preduzela neke korake i privela muškarca koji je nasrnuo na dečake.

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/...nu-dok-su-prodavali-sokove-na-klupici/by32p25
Zloupotreba dece od strane roditelja
Klinci brzo nauče da vraćenu čašu odmah napune kao da niko pre vas nije koristio istu jer nov set čaśa košta dve limunade i sl.
Deca treba da budu deca.

ovo je dosta kompleksinije pitanje od osude coveka.

da se razumemo, osudjujem coveka jer nije smeo ni u jednoj sekundi svog ponasanaj da se ponasa kako se ponasao.
ali sta uraditi kad nelojalna konkunrencija nece da se skloni?
kazu da je rekao da se sklone i oni su to uradili pomeranjem par metara dalje..trebali su da odu na drugi kraj kalemegdana.
svi imamo obzira jer su u pitanju deca, ali da je odrasla osoba uradila ovo sta su ta deca uradila zavrsila bi u pritvoru i popila bi prekrsajnu.
prvo nemaju sanitarnu potvrdu da prodaju hranu, drugo, pitanje je u kakvim su higijenskim uslovima i pravili sokove.
trece, taj covek koji ih je oterao ima kiosk i placa porez.

realno, njegovo ponasanje jeste za osudu i ne sme tako da se ponasa prema deci, ali ni deca nisu imala sta tu da traze i prodaju sokove.. postoje propisi kako se to radi..
Taj retard prodaje sokove i grickalice u onom ruglu od sklepanog kioska blizu fontane. Nije on vlasnik, nego jedan Trsteničanin, bivše vojno lice, koje je još veće gomno od ovog đubreta.

Back