Anchika_Sweet_Angel
Domaćin
- Poruka
- 4.790
i ja potpisujem!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Carine,svi privatnici placaju pdv i treba da ga placaju.U svim drzavama je to oce nas,pa sto nebi u nasoj. Sramota je to sto su kod nas cene hrane i galanterije za bebe preskupe,pa cak i duplo skuplje nego u drugim drzavama
I da smanje pdv opet ce trgovacke marze da budu velike, a cene astronomske.Trgovci se razbijaju od para Koliko god da stave cenu jadni roditelji ce da je plate jer beba se mora obuci i nahraniti.TO je kriminal.I tuga je to sto u nasoj drzavi svi prodaju kinesku robu koja je prepakovana (reexport) u drugim drzavama i to za jake cene. Gde god vidis deklaraciju i pise PRC to je Kina, a kao iz Nemacke je,Austrije,Madjarske8) Da ne pricamo o drugorazrednim proizvodima koji se proizvode za nase trziste8) Znas li koja je razlika kad kupis flasicu u Austriji i kod nas?!!!! Isti proizvodjac, a porizvod ni prineti originalu - a cena kod nas veca. Koja je to tuga
![]()
Ne znam, ja sam potpuni protivnik. Znash roditeljima su bitne stvari za bebe, onima koji nisu roditelji su bitne neke druge stvari. Sad svi trebamo da sastavimo jednu listu zelja na shta sve treba da se smanji ili ukine pdv. E pa ne ide to tako. Na neke stvari treba biti spreman, simple. Ako neko nema 'leba da jede, a ima petoro dece, treba odmah u ludnicu da ga zatvore uz neko kamenovanje shto uchestvuje u muchenju male dece.
PRC to je Kina
Delimicno se moram sloziti, ali onda da bar ne slusamo licemerne price o beloj kugi. Sta mislis?
@Carine,svi privatnici placaju pdv i treba da ga placaju.U svim drzavama je to oce nas,pa sto nebi u nasoj. Sramota je to sto su kod nas cene hrane i galanterije za bebe preskupe,pa cak i duplo skuplje nego u drugim drzavama
I da smanje pdv opet ce trgovacke marze da budu velike, a cene astronomske.Trgovci se razbijaju od para Koliko god da stave cenu jadni roditelji ce da je plate jer beba se mora obuci i nahraniti.TO je kriminal.I tuga je to sto u nasoj drzavi svi prodaju kinesku robu koja je prepakovana (reexport) u drugim drzavama i to za jake cene. Gde god vidis deklaraciju i pise PRC to je Kina, a kao iz Nemacke je,Austrije,Madjarske8) Da ne pricamo o drugorazrednim proizvodima koji se proizvode za nase trziste8) Znas li koja je razlika kad kupis flasicu u Austriji i kod nas?!!!! Isti proizvodjac, a porizvod ni prineti originalu - a cena kod nas veca. Koja je to tuga
![]()
hehe vidi se ko je studirao finasijeNe znam, ja sam potpuni protivnik. Znash roditeljima su bitne stvari za bebe, onima koji nisu roditelji su bitne neke druge stvari. Sad svi trebamo da sastavimo jednu listu zelja na shta sve treba da se smanji ili ukine pdv. E pa ne ide to tako. Na neke stvari treba biti spreman, simple. Ako neko nema 'leba da jede, a ima petoro dece, treba odmah u ludnicu da ga zatvore uz neko kamenovanje shto uchestvuje u muchenju male dece.
Podrzavam i ovaj i svaki drugi vid borbe protiv alavih pedercina, koji u Srbiji zele bas na bebama da zaradjuju, tj. ucenjujuci roditelje i istresajuci im zadnji dinar iz dzepa.
PU, M... VAM PEDERSKU!