KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
http://www.cps.org.rs/Knjige/kondomi_ne_rade.pdf
Ovo je strašno ako je istina!!! Pa čemu onda služe kondomi?
Ovo je strašno ako je istina!!! Pa čemu onda služe kondomi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pročitaj ceo tekst pa ćeš da vidiš! Tu sve piše!
Кључно је то да је пречник пора кондома 5 микрона,а пречник вируса ХИВ 0,1 микрон.
Остаје да налазимо сигурне сексуалне партнере,те да не будемо промискуитетни.
Koliko ja znam (a konsultovao sam i google za svaki slucaj), kondomi od lateksa nemaju pore
То сам и ја мислио,али ови тврде да имају,али да су врло мале,микроскопски видљиве,али опет сасвим довољне да се кроз њих провуче вирус.
i ti si to uzeo zdravo za gotovo? istina je da postoje takvi kondomi, ali to nisu ovi od lateksa. kao sto rekoh, cela prica je cista obmana jer izostavljaju kljucne cinjenice
i ti si to uzeo zdravo za gotovo? istina je da postoje takvi kondomi, ali to nisu ovi od lateksa. kao sto rekoh, cela prica je cista obmana jer izostavljaju kljucne cinjenice
Koje ključne činjenice su izostavljene?
to da lateks kondomi nemaju nikakve pore.
naglasavam da nisam citao ceo tekst, nemam vremena, pa o sadrzaju teksta govorim na osnovu onog sto vi ovde kazete da u tekstu pise
to da lateks kondomi nemaju nikakve pore.
naglasavam da nisam citao ceo tekst, nemam vremena, pa o sadrzaju teksta govorim na osnovu onog sto vi ovde kazete da u tekstu pise
Odakle ti to da lateks kondomi nemaju pore? Pa ne možeš da komentarišeš bilo šta dok ne pročitaš ceo tekst. Pročitaj, nije dug!
ja koristim unutrasnju za bajs imam i flekice za lepljenjeKondomi treba da se prave od gume za FAP!![]()
Ni ja nisam citala tekst ali cisto sumnjam da lateks kondomi imaju pore
Izjavu podkrepljujem eksperimentomjedne godine kao omladinci
neko je dosao do ideje da umjesto balonima okitimo stan naduvanim kondomima, ukratko jedan je pao za krevet i tamo ga pronasli posle jedno 15 dana ( dobra vremana kada se cistilo samo kada neko bitan dolazi
) da ne duzim balon (kondom) je jos bio naduvan, da postoje pore ne znam kako mikroskopske za 15 dana bi se izduvao, ili ce me neko ubjedjivati da je HIV virus manji od cestica vazduha...
Mada niko ne garantije nista 100% uvjek postoji mogucnost da pukne, spadne ili da se prosto ne stavikako treba, ne mjenjati previse partnere i glava nece da te baoli ( bas puno) ...
Te rupe nisu vidljive golim okom. Pročitaj lepo tekst!
A vi zajebanti najbolje da koristite gumu od traktora.![]()