Pa ovo je neverovatno! Da li kondomi rade???

Da li stvarno mislis da ce neko da cita ceo tekst? Zapravo, to i jeste poenta. Ako neko i otvori ovaj tvoj link, procitace samo naslove i ono sto je izdvojeno velikim slovima, a to je napisano tako da potkrepljuje pogresnu tvrdnju iz naslova. Moja je pretpostavka da, kad bismo krenuli da citamo ceo tekst, videli bismo da je u pitanju obmana, jer kondomi nisu 100% sigurni, ali jesu veoma efikasni, tako da je potpuna glupost tvrditi da ne funkcionisu.

Ja procitala. Kljucno poglavlje je: "Drzavne skole bi trebalo da budu odgovorne".

Zasto? U Americi (i dobrom delu zapada) se vode tvrenja oko tipa seksualnog obrazovanja koje treba propagirati u skoli: da li da se deci govori o kontracepciji ili da se iskljucivo propagira suzdrzavanje od odnosa. Ovaj pdf je "Abstinence only" propaganda.

- - - - - - - - - -

Jao, tek sad vidim koji je sajt u pitanju. :neutral:

Кључно је то да је пречник пора кондома 5 микрона,а пречник вируса ХИВ 0,1 микрон.

Остаје да налазимо сигурне сексуалне партнере,те да не будемо промискуитетни.

Koliko ja znam (a konsultovao sam i google za svaki slucaj), kondomi od lateksa nemaju pore

То сам и ја мислио,али ови тврде да имају,али да су врло мале,микроскопски видљиве,али опет сасвим довољне да се кроз њих провуче вирус.

i ti si to uzeo zdravo za gotovo? istina je da postoje takvi kondomi, ali to nisu ovi od lateksa. kao sto rekoh, cela prica je cista obmana jer izostavljaju kljucne cinjenice

i ti si to uzeo zdravo za gotovo? istina je da postoje takvi kondomi, ali to nisu ovi od lateksa. kao sto rekoh, cela prica je cista obmana jer izostavljaju kljucne cinjenice

Сигурно да нисам узео здраво за готово,премда јасно пише то што рекох. :)
Међутим,питам се да ли уопште можемо бити сигури у све што пише на декларацијама,било чега,не само презерватива,мада то је сада нека друга тема,која има највише дослуха са теоријом завере.

to da lateks kondomi nemaju nikakve pore.
naglasavam da nisam citao ceo tekst, nemam vremena, pa o sadrzaju teksta govorim na osnovu onog sto vi ovde kazete da u tekstu pise

Ni ja nisam citala tekst ali cisto sumnjam da lateks kondomi imaju pore
Izjavu podkrepljujem eksperimentom :) jedne godine kao omladinci :) neko je dosao do ideje da umjesto balonima okitimo stan naduvanim kondomima, ukratko jedan je pao za krevet i tamo ga pronasli posle jedno 15 dana ( dobra vremana kada se cistilo samo kada neko bitan dolazi z:lol: ) da ne duzim balon (kondom) je jos bio naduvan, da postoje pore ne znam kako mikroskopske za 15 dana bi se izduvao, ili ce me neko ubjedjivati da je HIV virus manji od cestica vazduha...

Mada niko ne garantije nista 100% uvjek postoji mogucnost da pukne, spadne ili da se prosto ne stavikako treba, ne mjenjati previse partnere i glava nece da te baoli ( bas puno) ...

Kondomi treba da se prave od gume za FAP! :evil:
ja koristim unutrasnju za bajs imam i flekice za lepljenje:manikir:
unutrasnja-02.jpg

Ni ja nisam citala tekst ali cisto sumnjam da lateks kondomi imaju pore
Izjavu podkrepljujem eksperimentom :) jedne godine kao omladinci :) neko je dosao do ideje da umjesto balonima okitimo stan naduvanim kondomima, ukratko jedan je pao za krevet i tamo ga pronasli posle jedno 15 dana ( dobra vremana kada se cistilo samo kada neko bitan dolazi z:lol: ) da ne duzim balon (kondom) je jos bio naduvan, da postoje pore ne znam kako mikroskopske za 15 dana bi se izduvao, ili ce me neko ubjedjivati da je HIV virus manji od cestica vazduha...

Mada niko ne garantije nista 100% uvjek postoji mogucnost da pukne, spadne ili da se prosto ne stavikako treba, ne mjenjati previse partnere i glava nece da te baoli ( bas puno) ...

Te rupe nisu vidljive golim okom. Pročitaj lepo tekst!

A vi zajebanti najbolje da koristite gumu od traktora. :D

Te rupe nisu vidljive golim okom. Pročitaj lepo tekst!

A vi zajebanti najbolje da koristite gumu od traktora. :D

Ne treba se odreci sexa ali ne treba se upustati u odnose sa svakom osobom koju upoznas. Nije sve crno bijelo, cak i ako postoje pore za sada je to opet najbolji nacin zastite, bolje je da omladina koristi i te polu propustljive kondome nego nikakve....

Back