Pa neka kazu

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
kako reagujete kada pocnu da kolaju price o vama jos i preuvelicane a nada sve insinuirane i stignu do osoba koje su vam bliske i drage
jer koristite recenicu iz naslova ili vas to jako potrese jer je insinuacija i na svaki nacin reagujete da se glasine zaustave a drage osobe ne budu izlozene uslovno receno hajci

Prvo i osnovno: nije bitno sta kazu nego ko kaze.Druga stvar,ljudi koji su ti bliski i koji te znaju nece dozvoliti da im ss serviraju gluposti o tebi niti ce ih shvatiti kao cinjenicu.Trece,nesrecni ljudi vire u tudj zivot i cim pricaju i izmisljaju znaci da nemaju sta pametnije da rade.Dosadno im.Koga uostalom pa briga?

Mene neke izmisljotine koje pričaju u realu toliko zabavljaju da bih volela da su u pravu :klap:
Čudo jedno što ima poremecenog sveta
Ja mislila to samo na forumu al oćeš puna zgrada fijuknutih baba

zabole me bas, samo se nasmejem, meni je to smesno kad se neko bavi takvim tracarenjem
meni je bitno misljenje meni bitnih ljudi, i njihovo uvazam, bilo da je pohlava ili kritika
a sta ce svet ovako okolo reci, komsiluk, forum, ulica, evo repic me ziga :lol:

zabole me bas, samo se nasmejem, meni je to smesno kad se neko bavi takvim tracarenjem
meni je bitno misljenje meni bitnih ljudi, i njihovo uvazam, bilo da je pohlava ili kritika
a sta ce svet ovako okolo reci, komsiluk, forum, ulica, evo repic me ziga :lol:

ali kako oni reaguju na ta govorkanja o tebi,verovatno zavisi od stava koji zauzmes
primetio sam da odbrambeni stav podgreva sumnju

Aha, sad kapiram. O meni inace ne pricaju nista lose jer ja nisam nikakav bitan faktor i ne znam zasto bi me bilo ko ogovarao ili pricao ruzno o meni. Zato se i ne tripujem uopste oko toga. Ljudi su cesto malo paranoicni i tripuju da ih svi ogovaraju i svi im zavide i bla, bla, bla...Verovatno me ovde na Krstarici poneko ogovara da sam jadan, naporan i upadljivo glup ali sta sad... niko nije savrsen.

Back