Pa još nešto mi nije jasno .

Pa nije. Ako postoji bilo kakav potencijal za nešto više, oboje će hteti da se jave onom drugom, i potpuno je nebitno ko je prvi, jer će pozvana strana rado prihvatiti poziv.

Ako je jedna strana nezainteresovana, onda je opet nebitno jer od posla nema ništa. Nezainteresovana strana neće zvati, a ako bude pozvana ona će izvrdati.

A ako su obe strane nezainteresovane, onda se niko nikome neće ni javiti.

naravno da je bitno ko ce prvi, jer onoj drugoj strani je jasno da se nesto desava..e sad je 21 vj, jednaka prava bla bla, pa samim tim i muskarci ocekuju da se ona javi prva nakon sastanka i to im mnogo znaci u smisli nastavka igre, ko ce da se igra sa tudjim osjecajima..il ono sutra prilikom raskida "pa sta hoces ti zenska glavo od mene, pa ti si mene zvala nakon naseg prvog dejta, ako ti se ne dopadam vise ostavi me"...:mrgreen:

Nesto razmisljam, placaju li vlasnici za ovo otvaranje šnj tema svako malo, sve na isti fazon, pa prodje malo vremena pa opet iste...pada vam IQ ispod 70 za par godina Srbijo.
A i ti si došao medju sirotinju ?
Znaci ?

Opet neka pravila.
Sve više mislim da je moj matori u pravu kad me tera da na keca pitam žensku da se uda za mene, odmah posle sastanka dovodim kući da kuva ručak i gotovo.
Kažu da su te spontane odluke najbolji brakovi

On.
Pa je l‘ zentlmen ili nije? :zplez:

Možda čupa obrve ?

Back