Pa drustvo kako Vam bi veceras

Keeper:
Chan Shaolin Si:
Keeper:
Sudija:
He jednom sam se smuvo sa devojkom u bioskopu.Ja isao sam u bioskop ,ona sama i jedna prazna stolica izmedju nas.A i dobro je izgledala.
Deco idite u bioskop.

:shock: ... 'bote, mogo bih ja sutra da odem ...... pa makar i na matrixa :twisted:

koliko kosta ulaznica dolje za bioskop?

ja pooooojma nemam. mislim da sam zadnji put kad sam prolazio video da je oko 100-120din.

100 dinara to je 3€ jel´ pa nije mnogo ovamo je 7-8€ nije vise nijesam gledao isto nije skupo jer se zna standard zemlje.
covjece Njemacka je duzna 40 milijardi €ura nekom kome pojma nemam imaju dug da mogu sa onim metalnim novcicem od 2€ tri put da omotaju zemlju.

ian:
Keeper:
ian:
eh sponzorushe postoje i vishe od tih godina...samo su imale malo drugachije potrebe ili potrazivanja.. kao i ***** a modern poslovna pratnja

a najnovije fore su "saloni za masazu celog tela", rekoh negde vec :lol: ....... hehe.
da ponavljash se no ne zameramo ti.. dobri saloni...

ehe. citao sam o tome u novinama, a zbog toga nadrljaju pravi saloni za masazu koji su dali oglase jer ih zovu musterije koje traze prostitutke ....... blesavo.
sta sve ljudi ne rade svojih poriva radi :lol:

Keeper:
istina ...... blesav narod, majke mi.
al' dobro, ne vredi o tome pricati, to svako zna ...
ja samo ne znam dal volim ovde ljude ili mrzim ..... dobro, zemlju svakako mrzim ... ali ...

ja ne mrzim ni zemlju ni narod nije ona grdna kriva kriva je za sve politika i pojedinci ja moju Crnu Goru vise volim od svega drugog mada je i njihova politika losa svi samo misle na sebe a narod ko jeße to nikako nije lijepo sad se cupaju sa nekim gorivom i cisternama jedni druge medjusobno optuzuju i na kraju ce bit da je doslo do greske i da je sve u redu kad se lijepo dogovore oko novca, lopovi su to sve .

Back