Zavisi od brzine interneta. Kod mene je brzina neta 4Mb, znaci fajl velicine 4GB skida oko tri sata. Ali utorrent, slicno radi i BitTorrent, radi po principu da su neophodni i drugi korisnici koji seruju fajl ili istovremeno skidaju, koristi valjda sistem peer to peer (P2P), pa i od njih zavisi koja ce biti brzina skidanja, koliko ih ima i koliko daju, postoje i nacini optimizacije rada utorrenta, ali to nije toliko bitno.
Kad se klikne na opciju na onom linku
Get this torrent i kliknes OK kad se otvori prozor koji ti kaze sta skidas i gde se pakuje, program dalje sve sam radi i kaze ti koliko vremena je potrebno da se fajl skine i da li varira brzina skidanja. Sve se vidi, prilicno je jednostavno, malo vremena treba da se uhodas i da vidis sta je sta. Najbolje kada su ovako veci fajlovi da se ostavi tokom noci da skida ili kad ne koristis net, da ti ne usporava.
Ima sigurno da se nadje ovaj program u dosta manjem formatu. Ovo sam izabrala zato sto je cini mi se kompletan. px90, px90+ i knjiga, tabele i sta vec ide uz to. Odes na google i kucas '
p90x torrent' i izbacice ti linkove za skidanje. Ali bitno ti je kad biras link odnos seeders i leechers (imas i na ovom linku koji sam ti dala), odnosno oni koji seruju i oni koji skidaju, to uvek negde pise, treba da je broj koji stoji uz seeders bude sto veci u odnosu na broj koji stoji uz leechers, da bi imao vecu brzinu, mada manje vise nema pravila. Ako ne pise, krenes da skidas pa vidis da li ide mnogo sporo ili ne..
Edit: i sta je jos jako zgodno, mozes da pauziras skidanje, pa kad ti odgovara da nastavis.