P!NK

Najbolji album

• Can't Take Me Home

• Missundaztood

• Try This

• I'm Not Dead

• Funhouse

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
PinkFing090809_01_X17.jpg

Prije Pink nikako nisam gotivio. Tek od albuma I´m not dead...a prije toga samo mi se svidila pjesma Family potrait...i od Im not dead sam je poceo slusati...I Funhouse mi svidja...a Bad Influence, Sober, So what su mi najjace pjesme

Pogledajte potpuno novi video za pesmu "Please Don't Leave Me"...

Pink je iznenadila fanove sa upravo lansiranim potpuno novim videom za pesmu "Please Don't Leave Me", koja dolazi sa njenog petog po redu i i dalje aktuelnog studijskog albuma "Funouse", objavljenog 2008. Iste godine je objavljen i

Pink objavljuje album sa najvećim hitovima

06.10.2010. 13:55h 1 3
Singl "Raise Your Glass" nova pesma na albumu sa najvećim hitovima pop pevačice...

Pink je predstavila svoj novi singl "Raise Your Glass" na svom sajtu, koji je producirala zajedno sa švedskim hit-mejkerom Maxom Martinom (Britney Spears, N'Sync). Ovo je prva od dve originalne numere koje će se naći na albumu pevačicinih najvećih hitova, koji će biti objavljen 16. novembra.

Evo spiska pesama koje će se naći na albumu "Greatest Hits...So Far!!!":

"Get the Party Started"
"There You Go"
"Don't Let Me Get Me"
"Just Like a Pill"
"Trouble"
"Stupid Girls"
"Who Knew"
"U + Ur Hand"
"Dear Mr. President"
"So What"
"Sober"
"Please Don't Leave Me"
"Glitter in te Air"
"Raise Your Glass"

Pink je objavila poslednji studijski album "Funhouse" 2008. i on je prodat u preko 1 700 000 primeraka.

Izvor: Billboard

Da cujem misljenja kako vam se svidja pesma ? :)

jao izvini nije Behind the scene nego Behind the music.
uglavnom ona prica o svom zivotu,kako je pocela,o njenim albumima,inpiraciji za pesme i tako to.
ja sam se odusevila.

Pink će sina nazvati po omiljenom viskiju
M.M. | 30. 11. 2010. - 16:48h | Komentara: 0

Američka pevačica Pink očekuje prvu prinovu sa suprugom Kerijem Hartom, a pošto zna da će roditi dečaka odlučila je da ga nazove po svom omiljenom viskiju - Džejmison.

58203_pink-koncert01-afp-oliver-lang_f.jpg

Poznato je da svetske zvezde vole da svojoj deci daju svakakva bizarna imena, te tako ni pevačica Pink ne želi da bude izuzetak.

Međutim, ona je objasnila da nije u pitanju samo ljubav prema ovom piću već i da je ime Džejmison kombinacija više imena njoj dragih ljudi.

- Moj tata se zove Džejms, a moj brat Džejson. I moj suprug i ja smo Irci, a njegovo srednje ime je takođe Džejson, a i volimo viski pa nam nije bilo teško da se odlučimo - objasnila je Pink.

Back