ozracenje genitalije

postovani clanovi foruma
ukratho bih postavjo pitanje u vezano za ozracenje genitalije
tojest da li se moze ozraciti genitalija ako se laptop drzi na krilu
i da li to moze imati posledice po genitaliju i zdravlje
Ako opalis google search, na "laptop radiation" videces gomilu linkova koji ukazuju da staviti laptop u krilo, nije bas najpametnije :P

postovani clanovi foruma
Naravno da može,pre tog zračenja sam imao sasvim prosečnog,a sada porastao nenormalno,i još raste.
Svaki dan ga držim bar sat i po na krilu.da vidim dokle će

postovani clanovi foruma
Lap-top ne moze da te ozraci.Jedino sto je moguce da te neko gleda preko kamere od Lap-topa sta sve radis,ali to mozes da se resi tako sto se prelepi crnom lepljivom trakom kamera na Lap-topu.

Mnogo opasniji ti je Ruter za internet on pravi veliku radijaciju i zracenje koje utice na opste fizicko i psihicko zdravlje dok ne dodje do neke bolesti.Najbolje je da Ruter bude izbacen iz sobe u neku drugu prostoriju gde se stalno ne boravi i spava.

Ja sam merio sva zracenja od svih elektricnih aparata u kuci sa izuzetno preciznim uredjajem i iznenadio se koliko veliko zracenje ima Ruter i Slusalice koje su prikljucene na kompjuter ili Lap-top,aparat je toliko jako svirao i pokazivao crveno svetlo i nenormalno velike brojeve zracenja.

Recimo da TV uredjaj zraci najmanje skoro da mu je nula zracenje,tek kada sam aparat postavio na 10cm od ekrana pokazalo je nesto vrlo malo slabog zracenja.

Koji si ti meni kralj.
Hvala :D

Merio sam ja i PH vrednost raznih flasiranih voda i iz cesmovace kao i nijihovu cistocu,Jedino nisam mogao da je razgradim da vidim da li ima neke teske metale,za to je potrebna labaratorija.:kafa:

Teskih metala ima svuda i u hrani i u vazduhu to ne moze da se izbegne,ali hvala Bogu moze redovno da se radi detokxikacija organizma.:D

Merio sam ja i PH vrednost raznih flasiranih voda i iz cesmovace kao i nijihovu cistocu,Jedino nisam mogao da je razgradim da vidim da li ima neke teske metale,za to je potrebna labaratorija.:kafa:

Teskih metala ima svuda i u hrani i u vazduhu to ne moze da se izbegne,ali hvala Bogu moze redovno da se radi detokxikacija organizma.:D
kako da se detohskiktujemo

Ja sam merio sva zracenja od svih elektricnih aparata u kuci sa izuzetno preciznim uredjajem
965682e80da62c733711c52558b9b205.jpg

i koliko zraci laptop kompjutor

Back