ozlijeđena zdjelica

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Moju macu je jutros stuka auto i nije mogla stat na zadnje dvi noge , veterinar je reka da joj je samo ozlijeđena zdjelica i dao joj dvije injek. Sutra idem po još dvi .

sad je jedva obavila nuždu i vidim da joj malo ide krv , sva je malaskala .. jutros je jela ..al sad neće .
Imam li razloga za brigu , jel već netko bio upoznat s tom povredom u male mace?

Ellen, ako ste snimili macku i ako je dobila terapiju, a svom vetu vjerujes...onda, polako, idete sutra pa popricaj o svemu s njim...
mada, meni bi to sa krvlju u stolici bio dovoljan razlog da nasu veticu oma zovem
takodjer, ako nije snimio...+ macki se stanje jos pogorsalo...ja bih trazila drugo misljenje...:(

pošto imam već decenijama mačke u kući i navikao sam da ili ginu od automobila ili ih komšija otruje, i tako to već generacijama mačaka, nakako sam i očvrsnuo ako mi nastrada ljubimac
a što se tiče tvoje mačke, možda i preživi...sačekaj par dana
( pre 3 nedelje su mi otrovali jednu mačku koja ima 3 mačeta, pa je nestala na dve nedelje i mi smo pomislili da je uginula, a pre nedelju dana se opet pojavila kod nas ali vidno lošijeg zdravlja s tendencijom da će preživeti )

ne znam.. sve je to bilo jako ružno . .razočarana sam u veterinara ..ne svaljujem svu krivicu na njega ali nešto mi je tu jako smrdilo . kad san ga dovela prvi dan na pregled..niti ga je opipa , nit snima ..samo ga je postavi na stol, Miki se malo pridiga na sve nogice i on kaže- ma maca je dobro..samo je malo zdjelicu oštetio koja se sama po sebi s vremenom formira , dao je dvi injekcije i reka nam da dođemo drugi dan.
nakon toga maci se vidno pogoršalo, alarmantno san otišla rano ujutro kod veta i pitala ga u čemu je stvar?

Dao mu još dvi injekcije ..zatim je mali počeo hvata zrak. ja ga pitam el to normalno..on meni na to - NE, guši se i promatra ga . Skoro da mu nisan počela svece s neba skidat--što ga promatra ***..pa nek poduzme nešto .. zatim mu da još jednu injekciju(kasnije san shvatila da je to bila injekcija za uspavljivanje) i kaže- micek je gotov

Ono šok...

uredno mi je sve naplatija

ne znam.. sve je to bilo jako ružno . .razočarana sam u veterinara ..ne svaljujem svu krivicu na njega ali nešto mi je tu jako smrdilo . kad san ga dovela prvi dan na pregled..niti ga je opipa , nit snima ..samo ga je postavi na stol, Miki se malo pridiga na sve nogice i on kaže- ma maca je dobro..samo je malo zdjelicu oštetio koja se sama po sebi s vremenom formira , dao je dvi injekcije i reka nam da dođemo drugi dan.
nakon toga maci se vidno pogoršalo, alarmantno san otišla rano ujutro kod veta i pitala ga u čemu je stvar?

Dao mu još dvi injekcije ..zatim je mali počeo hvata zrak. ja ga pitam el to normalno..on meni na to - NE, guši se i promatra ga . Skoro da mu nisan počela svece s neba skidat--što ga promatra ***..pa nek poduzme nešto .. zatim mu da još jednu injekciju(kasnije san shvatila da je to bila injekcija za uspavljivanje) i kaže- micek je gotov

Ono šok...

E, jb. ti, al nema sta da te cudi, i ja odem kod lekara pa me tretiraju ko parce smeca i gledaju ko ludaka, ko da sam ja tu sto volim da budem. Sta covek da ocekuje za zivotinju? A tog mentalca koji je uspavao tvoju macku bez tvoje saglasnosti treba da tuzis.

Poslednja izmena:

Ono šok...

ako nista drugo, odi na neki lokalni forum o macama ili kucnim ljubimcima
i napisi mu ime i prezime
nek ga ljudi zaobilaze
ovo sto se dogodilo je prestrasno :(

Znao sam da je veterinar zasrao stvar....postavio dijagnozu bez snimka.....možda su mu bila povredjena i pluća.....pa je moralo da se vadi tečnost i krv........
Takvih veterinara bez iskustva i opreme ima koliko hoćeš......nažalost u većini su za sada....
Napiši gde si vodila kod veterinara......pogotovu što je uspavao bez saglasnosti vlasnika...

Ono šok...

Auh, grozote. :(

ako nista drugo, odi na neki lokalni forum o macama ili kucnim ljubimcima
i napisi mu ime i prezime
nek ga ljudi zaobilaze

ovo sto se dogodilo je prestrasno :(

:amen:

Pa, odluka je tvoja. Al on sutra mozda uspava zivotinju koja moze da prezivi. Kako hoces, samo kazem moje razmisljanje. Msm, da ti neko uspava ljubimca bez ikakvog pitanja, meni je to.....

iskreno, mače se gušilo .. šta je drugo preostalo?
da, triba se konzultirat ..al nije uspava zdravo mače.. već mače koje je umiralo u agoniji.
Neam novaca ni vremena vodit bitku .

Back