Oživljavanje hrvatskih brodogradilišta

Imaš ih 2 ili 3 trenutno aktivne.
Po tebi su opravdane teme samo one koje pljuju po drugima, a ne one koje govore i o pozitivnim događajima, kako u Srbiji, tako i u regionu.
Jer, htio ti priznati ili ne, oporavak hrvatskih brodogradilišta (6 komada!!) je značajna stvar za cijeli region, a ne samo za Hrvatsku.
Ekonomski efekat toga će biti i u susjednim zemljama! :D

Ма то је за вас само привремено,
али ипак уградите и примените неки "задњи крик технике",
НЕМО ДА ПРЕУЗИМАМО ЗАСТАРЕЛУ ТЕХНОЛОГИЈУ!!!
:per::per::per:

Nadam se da ćete se držati toga i ostati što dalje od bilo čega hrvatskog! :per:
Čuj Srbi upravljali!!!!
Zato smo i bili kao Jugoslavija 50 godina iza drvenog češlja, što su Srbi upravljali!!! :hahaha::hahaha:

Ybga, izgleda da sam precjenio tvoju inteligenciju! Sorry! :rumenko:
Morao sam ovo "upravljanje" staviti u navodnike da bi shvatio ironiju posta! :bye:

Ма то је за вас само привремено,
али ипак уградите и примените неки "задњи крик технике",
НЕМО ДА ПРЕУЗИМАМО ЗАСТАРЕЛУ ТЕХНОЛОГИЈУ!!!
:per::per::per:

Naravno! :per::per::per:
Pa nećemo vas valjda zapošljavati u pogone gdje možete nešto uprskati!
Vi ćete biti sa metlama da održavate čistoću u high-tech pogonima! :hahaha::hahaha:

Ybga, izgleda da sam precjenio tvoju inteligenciju! Sorry! :rumenko:
Morao sam ovo "upravljanje" staviti u navodnike da bi shvatio ironiju posta! :bye:

ako je to ironija onda si ti malouman. dobar dio hrvata privatno a cak neki i javno ce reci da se mnogo bolje zivjelo "prije":per: a ti si napravio aluziju da je bilo katastrofa:per: nema veze, svejedno sam ti napisao: uzivajte u svojoj nezavisnosti od MMFa i EU jos koji mjesec. pardon, MMF odavno drzi kljucne funkcije u hrvatskoj

Back