ožiljak...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
razmišljam da napravim sebi jedan ožiljak na faci, kažu da je to muževno...a s obzirom da bi ja pošto poto makar jednom u životu da postanem muževan, na ivici sam da učinim taj korak...:sad2: :dash:
šta vi mislite...? i uopšte o tim rošavim, ružnjikavim muškarcima, onima sa ožiljcima i to...da li su takvi lepši ženama...
očajan sam...pomozite...

pametno
smo moraš još da nagruvaš ruke, uradiše 4-8 tetovaža, isečeš sredinu brade, izbaciš grudne dlake kroz svilenu šulju otkopačnu do pupka
i mošeš da puješ
msm kajla i alka od žutog zlana u levoj resi ušnoj su must

:lol:

nagruvat ruke ne mogu, misim nisam vičan tom podizanju gvožđa...bradu bi mogo, to ti je fin predlog ovako...dlake oću i to al neam - gologrudo je to kod mene...:dash:...svilenu šulju ću kupim...:ok:...
alka od zlata otpada, neam kintu za to...
suma sumare pola toga što si opiso rešiću...:super:

edit...jel zna neko dobre majstore koji rade usađivanje dlaka na grudima...? :think:

Poslednja izmena:
Počni da se šetaš prirodom, ali ne po stazama :) Ili namlati neku mačku lutalicu, pa se posle počni maziti sa njom. To onako za lice i ruke.

A ako je neki drugi ožiljak u pitanju, neam pojma kako da ti sada u ovom trenutku pomognem...

razmišljam da napravim sebi jedan ožiljak na faci, kažu da je to muževno...a s obzirom da bi ja pošto poto makar jednom u životu da postanem muževan, na ivici sam da učinim taj korak...:sad2: :dash:
šta vi mislite...? i uopšte o tim rošavim, ružnjikavim muškarcima, onima sa ožiljcima i to...da li su takvi lepši ženama...
očajan sam...pomozite...

Evo, ovako uradi.....
Skoči u bunar sa glavom na dole.
Neka te vade čakljom....
Kad te, najzad, izvade, imaćeš tačno ono što želiš !
Ožiljke.
Bićeš neponovljiva mačo faca.

:lol:

nagruvat ruke ne mogu, misim nisam vičan tom podizanju gvožđa...bradu bi mogo, to ti je fin predlog ovako...dlake oću i to al neam - gologrudo je to kod mene...:dash:...svilenu šulju ću kupim...:ok:...
alka od zlata otpada, neam kintu za to...
suma sumare pola toga što si opiso rešiću...:super:

edit...jel zna neko dobre majstore koji rade usađivanje dlaka na grudima...? :think:

Sve ti je to mac sa dvije ostrice, moj Dee...
Oni kojima Bog dao dlake, oni ih cupaju, oni koji mogu da se zakite sa lancetom, njihovoj zenskoj se povraca od tog detalja. Tako da....ne treba da menjas sebe nego eventualno nju :)

očajan sam...pomozite...

Pa ne znam, jos da uzmemo noz kao Rambo i preko prsa da sasecemo . Kao bejbe, ovo je kada sam spasavao jednu devojcicu..

očajan sam...pomozite...

Scarface? Pa to je nekad bilo popularno medju ponekom muskadijom kad su bili tinejdz i tako, kao svaki oziljak govori za sebe o opasnoj proslosti i sl. Mislim ko je toliko lud da s.ebe sebi bas facu. Rosavo nikad ne moze biti sinonim za lepo, ali covek kao covek sa jednim oziljkom ili 2,3 moze biti lep nekome u principu... Ne znam sta je tebe u tim godinama podstaklo da otvoris ovu temu...:)

očajan sam...pomozite...

Ne lupaj!:evil:
Rasiri kez :D

Garderoba je perje koje skrece paznju. A ja se drzim toga da ako nemas osmeh, nisi obucen;)

Back