Oženjenim muškarcima naplaćujem 30.000 dolara da budem njihova 'surogat žena' - radim ono što žene neće

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.286
Ona će voleti, poštovati i poslušati - sve dok ste spremni da platite.

Za hladnih 30.000 dolara, sisata brineta preuzima poziciju „surogatne žene“, prodajući se oženjenim muškarcima koji traže virtuelno društvo od žene koja će rado ispunjavati njihova najprimitivnija zadovoljstva kao što „nijedna druga žena“ ne bi rado učinila.

„Radim zadatke koje prosečne žene često vole da izbegavaju — kao što je gledanje fudbalske utakmice na televiziji bez prigovora“, hvali se bomba Babi Palomas, 24, iz Sao Paula u Brazilu.

Kao surogat supruga, koja samo digitalno nudi svoje drske usluge, Palomas, „digitalni kreator“ sa više od 111.000 pratilaca na Instagramu, rado zadovoljava emocionalne potrebe svojih žalosno venčanih klijenata kada kupe njene 12-časovne ili 24-časovne pakete.

„Sa jednim klijentom sam napravila večeru dok sam, i zajedno smo gledali filmove“, rekla je sirena društvenih medija za Džem pres, dodajući da nikada ne ide u domove kupaca. „Potom smo, između ostalih sitnica, gledali fudbalsku utakmicu.

1692651710932.png

Ima nas raznih

Paloma kaže da uspostavlja duboku vezu sa svojim klijentima tako što razgovara sa njima o njihovim osećanjima, potrebama i zadovoljstvima.

Pogledajte prilog 1398353
I mora to da radi gola...
Odelo nekako pravi štit od prodiranja suštine duše i povezivanja. :lol:

Jel možete vi Demokrade da radite nešto a da nije zbog love?
Ono kao rodjenu kevu poslušate za MAXI a da posle ne zadržite kusur?
A?
Koliko ste pojeli onog sto ste posrali vi prefarbani radikali kad ste zbog para postali evropejci?

Poslednja izmena:
i onda kazu kako su brazilke lijepe..pa jeremicka je za nju ko rucak iz crvenog krsta..
izmedju one brazilske guze i bosanske ja bih - brazilsku
ovu bosansku samo pustiš da se širi ko živa ograda i uvek se nadje visokoinformisani majmun koji se smrtno zaljubi
a za brazilsku treba puno truda, vežbe, samoodricanja...
RESPECT!
:worth:

Pazi, za 30k$ možeš da nađeš i neku emotivnu koja nema veštačke sise.
ovo nije realna cena.
evo racuno sam. Za te pare imam 300 komada kod nas. Nek rade u paru, to ti je 150 puta. daklem pola godine da struzem i to svako vece druge dve.
Postovanje i slusanje mi ne treba.........ne bar jos neku deceniju.

Back