oženjeni

tako je sestro.:cmok2:
ti si bre moja dusa, nacisto. jel tebi to jasno?:lol:
sve jasnije :D
:cmok:

Kao nindza... macem... has... ako ga neko pogleda odma mu glavu na panj :lol:

Cu supa DVA put nedeljno!!! Tako samo ocajne domacice.
Mi prave kuvamo supu svaki dan. :manikir:
Sta vi bre jedete kad ne kuvate?

- - - - - - - - - -

Bogomoljka ma kakO samoprecenjivanje. To je istina.
Sve ostalo je laz i obmana, ljubavnice same sebi zamazuju oci i tese se. Ali dobro, moraju.
Ja sam davno rekla da svaka zena koja sebe ne smatra dostojnom muskarca i njegove ne podeljene ljubavi treba da krene kod psihica, zbog sebe. Ogroman je to nivo samounistenja i negativne slike o sebi. Smatrati sebe bezvrednom. Stvaljati se na drugo mesto. Nije to zdravo
mi bre jedemo ono sto skuvamo, a to nije supa svaki dan. nekad bude i corba,a nekad boga mi i bez corbe :eek: paprikas, gulas, pasulj, grasak, pite, pituljice, meso vako, meso nako, salate, kolace..nekad
zgresimo pa posaljemo dete u Mek. :(
testenine, morske plodove, ribu, becarce, punjene paprike, punjene tikvice, a o Slavi bude i sitnih kolaca.

o ljubavnicima i njihovom mentalno sklopu, ne bih. realno, prvo sto me zabole ko se s kim ebe, drugo sto nikada nije samo jedno krivo, trece zato sto ima ljudi kojima bas takvi odnosi odgovaraju. ne bih ja olako sve slala kod psihijatra. :)
mozda samo one koji percepiraju zivot isto kao sto gledaju film. oni se, nekako, uvek zaebu kad ocekuju da imaju glavnu ulogu u istom. doveka. to nece da moze.

Kao nindza... macem... has... ako ga neko pogleda odma mu glavu na panj :lol:

Cu supa DVA put nedeljno!!! Tako samo ocajne domacice.
Mi prave kuvamo supu svaki dan. :manikir:
Sta vi bre jedete kad ne kuvate?

- - - - - - - - - -

Bogomoljka ma kakO samoprecenjivanje. To je istina.
Sve ostalo je laz i obmana, ljubavnice same sebi zamazuju oci i tese se. Ali dobro, moraju.
Ja sam davno rekla da svaka zena koja sebe ne smatra dostojnom muskarca i njegove ne podeljene ljubavi treba da krene kod psihica, zbog sebe. Ogroman je to nivo samounistenja i negativne slike o sebi. Smatrati sebe bezvrednom. Stvaljati se na drugo mesto. Nije to zdravo

Nije zdravo ni jesti gomna pa opet....

Vazi za oba pola. Borba za neciju naklonost je vrsta manipulacije. Ocajnicki pokusaj da se nekome nametnes i iznudis emocije izazvane preuvelicavanjem vrlina i zataskavanjem mana. A to ne moze doveka. Kad-tad se opustis i opet si ti samo ti onakva od kakve je i poceo da se udaljava dok nisi krenula da se boris :roll:
Mozemo se boriti zajedno, da nam bude lepse, da olaksamo zivot, da prebrodimo probleme... to da.
Ali se boriti za nekoga ko postaje ravnodusan i cija su osecanja poljuljana... besmisleno. Ne verujem u obnovljene emocije i podgrejane strasti. Moze to kao da funkcionise ali je zapravo samo utesna nagrada.

Vazi za oba pola. Borba za neciju naklonost je vrsta manipulacije. Ocajnicki pokusaj da se nekome nametnes i iznudis emocije izazvane preuvelicavanjem vrlina i zataskavanjem mana. A to ne moze doveka. Kad-tad se opustis i opet si ti samo ti onakva od kakve je i poceo da se udaljava dok nisi krenula da se boris :roll:
Mozemo se boriti zajedno, da nam bude lepse, da olaksamo zivot, da prebrodimo probleme... to da.
Ali se boriti za nekoga ko postaje ravnodusan i cija su osecanja poljuljana... besmisleno. Ne verujem u obnovljene emocije i podgrejane strasti. Moze to kao da funkcionise ali je zapravo samo utesna nagrada.
mozemo <3
kad je svadba? :)))))

Back