ozenjen

• Začetnik teme Začetnik teme zaljubljena 000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kajem se ni ja. Samo ne treba da shvatis takvu vezu ozbiljno. I meni je u pocetku bilo zabavno i lepo. Vremenom sam se zaljubila i to je trajalo. Vidjali smo se skoro svaki dan, ali na kraju on se ipak vracao kuci svojoj zeni, a mene je "mnogo voleo" i tako 2 god.dok ja nisam nasla decka. Tek kad je shvatio da ne zelim da se vidjam sa njim, krenuo je pricu o razvodu, o zajednickom zivotu... Bilo mi je tesko da prekinem da se vidjam sa njim jer sam ga vremenom zavolela, ali prezivela sam. Sad imam decka i fenomenalno mi je, a on je jos uvek sa svojom zenom koju "ne voli".

pa sigurno mu nije dovoljno stalo do tebe kad ti prica o svojoj zeni i o tome da ga grize savjest,a mislim da je nisko biti DRUGA i sluziti nekome kao zabava.ako sam nekoga uvrijedila izvinjavam se ali....jednostavno je tako :roll:

Dajte bre ljudi pruzite devojci malo vise podrske.Tamo onoj kurvi kazete da je ne osudjujete a ovu sirotu devojku napadate!U potpunosti se slazem sa"Smehom".Znaci veza ce potrajati,najbitnije je da o svemu razgovarate otvoreno,vremenom ce nestati ta njegova griza savest...prepusti mu se u potpunosti i uzivaj ma koliko to trajalo!!!Srecno!

fino je ti savjetujes!i sta posle,on ce da nastavi sa svojom zenom a ona ce da bude samo "jedna od mnogih",mislim da je pametnije da ga zaboravis,u pocetku ce sigurno biti tesko ali ces kasnije biti srecna sto si tako postupila.a mislim i da ne bi voljela da budes "razaracica brakova" RAZMISLI....

Sve je u tome kako "gledate" na tu vezu! Ja sam zaljubljena u ozenjenog! Znam da bi on rado da bude sa mnom, takav je, vara na svakom koraku, ali nisam sigurna da bih to izdrzala. Nije mi tesko kada izadje sa zenom, i ne obracam paznju, jer on je njen svakako, ali kada se nabacuje drugim djevojkama, ili one njemu, ljubomorna sam!
Svakako je lose biti u vezi sa ozenjenim, ali sta ako se desi da se iskreno zaljubite?! Ne mozemo da biramo koga cemo da volimo!

to je tacno i stvarno je gadna stvar?ali mislim da u takvoj situaciji trebalo krenuti od sebe.zamisli da te kad se udas muz vara sa tamo nekom,sigurno to ne bi tolerisala,ja bar nebih.uostalom,takvi muskarci da stvarno nece da budu sa svojom zenom-razveli bi se.ovako nadju zabavu na neko vrijeme i posle-cao.znaci,treba imati toliko postovanja prema sebi i ne dozvoliti to.

Back