Skafander
Iskusan
- Poruka
- 6.116
Šta je za vas, po vašem mišljenju, ozbiljno(st), a šta neozbiljno(st)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta smatraš da je ozbiljno a šta neozbiljno, inače?Ja sam vrlo neozbiljna osoba na ozbiljan način.
Realnost mi je dosadna i mučna, sa iščašenim pojavama nemam problem. Iako me neki smatraju totemom.
Je l' to ovo značenje ili si pogrešno napisala, možda ja ne kapiram:Ozbiljno je kada ne dozvoliš sebi snove ( iako znaš da se nikada neće ostvariti ), ne sećaš se crtaća koje si gledao dok si bio mali, ne poželiš da dodirneš mačiju njuškicu u prolazu. Izgubiš boje.
Neozbiljno je priuštiti sebi bar delić deteta, dokle god to ne utiče na svet oko tebe.
Neke situacije nisu za šalu ali toliko toga možemo da učinimo da izbegnemo sterilnost i strahotu stvarnosti.
Sve obrni i dobićeš odgovor.možda ja ne kapiram:
Ozbiljno kao sumorno, ili "usrano". HahaSve obrni i dobićeš odgovor.
Možda sam pragmatičan.Da li je neozbiljno (prema sebi) biti u zoni komfora?Озбиљност је кад је неко рационалан и сврсисходан, а неозбиљност је зезање и ирационалност. Жене су у просеку мање рационалне од мушкараца, тј. мање су озбиљне, нпр. велики су следбеници конзумеризма.
Бити у зони комфора је рационална ствар, значи није неозбиљно, у зони комфора си ти аутентичан и свој на своме. Излазак из зоне комфора мора да буде ради неког циља а не ради изласка из зоне комфора самог по себи или јер је рекао неки лајфкоуч тупан.Da li je neozbiljno (prema sebi) biti u zoni komfora?
Ali ako želiš da napreduješ u životu, moraš izaći iz te zone. To je ta ozbiljnost odnosno odgovornost, prvo prema sebi pa onda i prema drugima.Бити у зони комфора је рационална ствар, значи није неозбиљно, у зони комфора си ти аутентичан и свој на своме. Излазак из зоне комфора мора да буде ради неког циља а не ради изласка из зоне комфора самог по себи или јер је рекао неки лајфкоуч тупан.
Neprikladno ponasanje i izrazavanje u odredenim situacijama.A šta smatraš da je ozbiljno a šta neozbiljno, inače?
Ако доноси корист али углавном не доноси корист. Анксиозни људи су већину времена изван своје зоне комфора па им то не доноси ништа добро. Мора да постоји јасан циљ и да казна није већа од наградеAli ako želiš da napreduješ u životu, moraš izaći iz te zone. To je ta ozbiljnost odnosno odgovornost, prvo prema sebi pa onda i prema drugima.
Da li je neozbiljno isto što i nezrelo?Neprikladno ponasanje i izrazavanje u odredenim situacijama.
Misliš da ne bude veća dara nego mera?Ако доноси корист али углавном не доноси корист. Анксиозни људи су већину времена изван своје зоне комфора па им то не доноси ништа добро. Мора да постоји јасан циљ и да казна није већа од награде
Па да. Ако је тако трајно онда треба мењати тактику иначе се то претвара у трошење енергије и губљење наде за џабе.Misliš da ne bude veća dara nego mera?
@bezimeni1 nije ti lose ovoБити у зони комфора је рационална ствар, значи није неозбиљно, у зони комфора си ти аутентичан и свој на своме. Излазак из зоне комфора мора да буде ради неког циља а не ради изласка из зоне комфора самог по себи или јер је рекао неки лајфкоуч тупан.

NeDa li je neozbiljno isto što i nezrelo?
A da li si ti ozbiljan ili neozbiljan, na primer, prema sebi, i ako jesi jedno od ta dva, reci u kom smislu.Па да. Ако је тако трајно онда треба мењати тактику иначе се то претвара у трошење енергије и губљење наде за џабе.
Према себи јесам озбиљан, желим себи добро и чувам се од лоших ствари.A da li si ti ozbiljan ili neozbiljan, na primer, prema sebi, i ako jesi jedno od ta dva, reci u kom smislu.
A na koji način želiš sebi dobro i od kojih loših stvari se čuvaš?Према себи јесам озбиљан, желим себи добро и чувам се од лоших ствари.
Neozbiljno je misliti da znas...Šta je za vas, po vašem mišljenju, ozbiljno(st), a šta neozbiljno(st)?